SANCAKTEPENİN EN ÇALIŞKAN MUHTAR ADAYI FEİMDAR ÖZDEMİR..

Sancaktepe Merkez Sarıgazi Mahallesi Muhtar adayı Feimdar Özdemir Sancaktepeye değer katan, adeta Sancaktepeyi tüm İstanbul gündemine teşıyan bir isim olarak öne çıkmaya başladı..
Bu haber 2019-03-21 05:40:01 eklenmiş ve 1312 kez görüntülenmiştir.

 

SANCAKTEPENİN EN ÇALIŞKAN MUHTAR ADAYI FEİMDAR ÖZDEMİR..

 

İş, -STK  (sivil Toplum Örgütleri-Dernekl) siyaset                                                                                     dünyası içinde Sancaktepeyi ilgilendiren bütün etkinliklerde yer alan hemşerimiz Feimdar Özdemir Sancaktepe  Merkez Sarıgazi Mahallesinin muhtar adayı.

 

Sancaktepe İstanbulun en hızlı büyüyen ilçelerinden.  Bu ilçede açık ara farkla Serhat nüfusu (Kars-Ardahan-Iğdır) 1. Nüfus. Sancaktepenin gelişmesinde büyümesinde önemli bir rolleri ve misyonları var..

 

Sancaktepe Merkez Sarıgazi Mahallesi Muhtar  adayı  Feimdar Özdemir Sancaktepeye değer katan, adeta Sancaktepeyi tüm İstanbul gündemine teşıyan bir isim olarak öne çıkmaya başladı..

 

İstanbul genelinde adaylar içinde İşini en çok ciddiye alan bu anlamdaq seçim bürosundan seçim arabasına herşeyi dört dörtlük organize eden Özdemirin bu daranışı bütün Sancaktepede büyük birt takdir toplamaktadır. Özdemir deyim yerindeyse 24 saat sosyal aktivitelerin, etkinliklerin içinde. Birçok derneğin üyesi, yönetim kurulu üyesi, kurucusu. Yarım yüzyılı aşkın Sancaktepeli olması ilçenin tüm sorunlarına vakıf olmasını da berberabrinde getiren bir uzmanlığa sahip.

 

Sancaktepde en çok sevilen sayılan isimlerden biri olan Özdemir vaktinin büyük çoğunluğunu hal ve topluma ayıran ve bu yönde çalışan bir kişilik olarak 24 saat çalışmaktadır.. 

 

HABER FOTO GALERİ..


ETİKETLER : SANCAKTEPENİN EN ÇALIŞ MUHTAR ADAYI FEİMDAR ÖZDEMİR..
Diğer İş-STK-Siyaset haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA