HAMZA ŞAİR, DİLOVASI BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI…

Türkiye’nin en büyük sanayicilerinden biri olan, Ortadoğu, Körfez ülkelerine, dünyaya yaptığı yaptığı ihracatla, ülkemizin önde gelen iş adamlarından Hamza şair Dilovası Belediye başkanlığına Aday olduğunu yaptığı basın açıklaması ile kamuoyuna duyurdu.
Bu haber 2018-11-18 09:11:29 eklenmiş ve 2911 kez görüntülenmiştir.

 

HAMZA ŞAİR, DİLOVASI BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI…

 

Türkiye’nin en büyük sanayicilerinden biri olan, Ortadoğu, Körfez ülkelerine, dünyaya yaptığı yaptığı ihracatla, ülkemizin önde gelen iş adamlarından Hamza şair Dilovası Belediye başkanlığına Aday olduğunu yaptığı basın açıklaması ile kamuoyuna duyurdu.

 

Sahibi olduğu Polirem Kimya Firmasında yüzlerce insanı istihdam eden,  20 yıldan fazladır iş dünyası içinde olan, Polirem Kimya Sanayi ve Tic. AŞ firmasının ile ihracat-ithalat işi yapan Şair, aynı zamanda Türkiye’nin önde gelen sanayici iş adamlarından biri. Binlerce Dilovalının katıldığı etkinlikte Hamza Şair Gebze Dilovası İlçesinin Belediye Başkan Aday Adaylığını Açıkladı. Bu açıklama halk tarafından büyük bir memnuniyetle karşılandı. Şair,  aday adaylığını açıklarken, binlerce Dilovalı kendisini yalnız bırakmadı. Sonuna kadar seninleyiz mesajını verdiler. 

 

POLİREM KİMYA A.Ş TIKLAYINIZ..


 

ŞAİR, BAŞKAN ERDOĞANLA SİYASET YAPMAK ŞEREFTİR..

 

20 yıldan fazladır iş dünyası içinde olan Şair, koalisyon dönemlerinde iş yaparken mevcut sistem ayırımsız vatandaşı nasıl çökertirim üzerine yürüyen kökü ve kumandası dışarıda olan bir yapılanmaydı. Vatandaşın imhası ve bitirilmesi üzerine kurgulanan bir yapılanmaydı.

Ne zaman Ak parti iktidara geldi. Ozaman Türkiye her alanda şaha kalktı. Kalkınma ajanslarından iş dünyasının önünü tıkayan oligarşik bürokrasiye bütün setler, engeller bir bir yıkıldılar. Dünyada hiçbir ülkenin karşılaşmadığı bir küresel saldırı ablukasına alındık. Ama her koşulda artık opersayon yiyen değil, operasyon yapan tüm ayaklarıyla vatandaşın emrinde bir Türkiye ortaya çıktı.

,Başkan Erdoğanla iyaset yapmak, yan yana durmak en büyük şereftir. Çünkü koalisyon dönemlerinde bir taraftan banklalrın içi boşaltılırken, diğer yandan iş yapanların planlı bir şekilde batırıldığı bitirildiği yıllardı. Buna son veren başkan Recep Tayip Erdoğan’la siyaset yapmak tek kelime ile büyük bir şereftir..

 

HABERİN FOTO GALERİSİ TIKLAYINIZ…

 

ETİKETLER : HAMZA ŞAİR DİLOVASI BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI…
Diğer İs Dünyası haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA