BAĞDEŞENLİLER SANACAKTEPEYİ SALLADILAR...

Ardahan İli Merkez Bağdeşen (Kinzotdamal) Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği 28 Ocak Pazar günü Sancaktepe Bld. Sosyal Tesislerinde 500 kişiye yönelik yaptıkları dayanışma gecesine 1000'den fazla insan katıldı.
Bu haber 2018-01-31 18:25:33 eklenmiş ve 1885 kez görüntülenmiştir.

BAĞDEŞENLİLER SANACAKTEPEYİ SALLADILAR...

 

Ardahan İli Merkez Bağdeşen (Kinzotdamal) Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği 28 Ocak Pazar günü Sancaktepe Bld. Sosyal Tesislerinde  500 kişiye yönelik yaptıkları  dayanışma gecesine 1000'den fazla insan katıldı.

 

1998 yılında kurulan  Bağdeşen (Kinzotdamal) Derneğinin kurucu Başkanı ve şimdiki  başkanı  Şemsettin Şeneldir.  Şenelin yönetiminde Sancaktepe Bld. Meclis Üyeleri Bşk.  Turgay Akpınar, iş Adamı Mahmut Şenel gibi üyeler bu derneğin Yönetim Kurulu üyesidirler . Dernek Ardahan tanıtım günlerinde de önemli bir misyon yüklenerek özellikle folklor ekibi ile büyük bir takdir toplamıştı...

 

Derneğin dayanışma gecesine Sancaktepe protokolü  başta olmak üzere bölge iş-stk-siyaset-sanat dünyasından yoğun bir katılım  oldu. Dayanışma gecesinde Bld. Bşk İsmail Erdem'e STK'lara yaptığı  katkılarından dolayı plaket verildi.

 

Dayanışma gecesinin ana menüsü bölgemizin en önemli yemeği ve tadı olan kaz yemeği olurken, gecede birbirinden değerli yerel sanatçılar sahne aldı. 7'den 70'şe herkes halaya durdu.

Yaptığı etkinlikler, ortaya çıkardığı başarılı yönetimiyle, bölge dernekçiliği ve Ardahan dernekçiliğine önemli bir ivme katan Bağdeşen derneği 2017-18 yılına dernekçilik alanında en güçlü giren derneklerimizden biri oldu.

 

BAŞKAN ŞEMSETTİN ŞENEL AÇILIŞ KONUŞMASINDA BAĞDEŞENİ MÜLKİYETE KAVUŞTURACAĞIZ DEDİLER...

 

Derneğin açılış konuşmasında halkı, üyeleri ve katılımcıları selamlayan Şenel, derneğin faaliyetleri, icraatları hakkında ve Bağdeşen hakkında bilgi verdi.

 

Şenel konuşmasının devamında tek amaçlarının, en büyük hedeflerinin 1-2 yıl içerisinde derneği mülkiyete kavuşturmak olduğunu ifade ettiler. "Bağdeşenlilerin ekonomik gücü  Anadolu yakasında Bağdeşen adına bir plaza dikmeye muktedirdir dedi ve bu anlamda derneğimizin mülkiyete  kavuşma zamanı çoktan geldi-geçiyor" dediler.

 

HABERİN FOTO GALERİSİ TIKLAYINIZ... 


ŞENEL AİLESİ ARDAHAN ve BÖLGE DERNEKÇİLİĞİNE EN ÖNEMLİ KATKIYI YAPAN AİLELERDEN BİRİ...

 

Arda-Fed kurucu derneklerinden biri olan1998 yılında kurulan  Bağdeşen (Kinzotdamal) Derneğinin kurucu Başkanı Şemsettin Şenel.

 

Emekli Öğretmen olan Şenel gerek görevde olduğu süre içerisinde, gerekse emekli olduktan sonra hiçbir zaman STK'ların dışında durmadı. Her Zaman içinde yer alarak duyarlılığını ortaya koyan, kişisel bir çıkar beklentisi içine girmeden toplumsal yararı her zaman ön planda tutan bir isim oldu. Şenel,  Ardahan federasyonu kurulduğundan beri federasyonun içinde yer alan bir isim. Halen de Federasyonun başkan yardımcılarından biri olarak görevini yürütmektedir.

 

2005 yılından beri Bülbülan Yaylasında Yayla şenliklerini yapan dernek kendisinden sonrada başkan olan  İbrahim Şenel gibi başkanlar zamanında da sürdürüldü. İbrahim Şenel döneminde de  Bağdeşenliler kendi köylerinin iş adamları derneğini kurmalarının yanı sıra derneğin delegelerinden iş adamı Mahmut Şenelde bu dönemde Ardahan federasyonu bşk. yrd. görevini üstlenerek Ardahan ve bölge dernekçiliğine maddi-manevi anlamda  büyük katkı sundular. 

 

BAĞDEŞEN DERNEK ADRES İLETİŞİM TIKLAYINIZ...

ETİKETLER : Ardahan İli Merkez Bağdeşen (Kinzotdamal) Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği
Diğer STK-Dernekler haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA