YPG ve KOBANİ'NİN İÇİ AJAN DOLU...

YPG ve Kobane'nin içi Kürt halkına dost gözüken soykırımcı profesyonel ajanlarla dolu. Rudaw'a açıklamalarda bulunan YPG savaşçısının anlattıkları, bölgeden gelen haberler saf ve temiz Kürt halkının büyük bir soykırım kıskacında olduğunu bir kez daha ortaya koydu...
Bu haber 2015-06-28 00:34:51 eklenmiş ve 772 kez görüntülenmiştir.

YPG ve KOBANİ'NİN İÇİ AJAN DOLU...

 

YPG ve Kobane'nin içi  Kürt halkına dost gözüken soykırımcı profesyonel ajanlarla dolu.  Rudaw'a açıklamalarda bulunan YPG savaşçısının anlattıkları, bölgeden gelen haberler saf ve temiz Kürt halkının büyük bir soykırım kıskacında olduğunu Kürt halkı adına ortaya çıkan örgüt ve kişilerin istihbarat ve savunma alanlarında büyük zaafiyetler taşıdıklarını, içlerindeki ajanların oyuncaklarına dönüştüklerini bu anlamda Kürtlerin bu büyük soykırımı yaşadığını bir kez daha ortaya koydu.

 

YPG'li savaşçılar ve halk yaşanan olayları değerlendirirken,  istihbarat ve savunma eksiklikleri nedeniyle kimin kim olduğunu, kimin kim hesabına çalıştığının bilinmediğini, bu bilinmezliğin ise Kürt halkına soykırım olarak  geri döndüğünü belirttiler...

"saldırganlardan birinin Özgür Suriye Ordusu’na mensup Ebu Ahmed isimli Arap asıllı komşumuz", "Kobani saldırısından önce bir genç kızın IŞİD’lileri Kobani’de gördüğünü söylediğini ancak akli dengesi yerinde değil diye geçiştirilerek geliyorum diyen soykırımın bilinçli olarak gizlendiğini, bu da Kobani ve  Kürtlerin, örgütlerinin içine büyük bir sızmanın yapılmış olduğunu ortaya koymaktadır...

 

Son Kobani saldırısında 200'e yakın sivilin katledilmesi şişirilen, abartılan YPG-YPJ güçlerinin içinde bir sürü ajanın cirit attığını, bunların savunma ve stratejiden yoksun olduklarını, Kobane'de Mit, Mossad, Cia vb. örgütlerin ajanlarının bu yapıların içinde dolu olduğunu ortaya koyarken; masum savunmasız sivil Kürt halkının ve diğer halkların  tam bir soykırım çemberinde olduğunu da ortaya koydu...

Kürt halkı KCK bölgede derin bir araştırma ve soruşturma yaparak YPG-YPJ ve diğer Kürt örgütlerinin içine yapılan sızmaları çözmezse, Suriye'nin neresinde olursa olsun daiş çetesine mensup kiralık katiller tüm coğrafyadan temizlenmedikçe Kürtlerin asla soykırımdan ve soykırım koşullarından kurtulmayacağını belirttiler.

Kürtler savunma ve istihbarat alanında ki tüm eksikliklerin acilen giderilmesi, son Kobane soykırımının tüm detayları ile sorgulanmasını, Kürt örgütlerine sızan tüm ajanların tesbit edilerek cezalandırılmaması halinde bu soykırım girişimlerinin sonunun gelmeyeceğini belirterek hem halkın hemde KCK'nın kobanide ve Suriye genelinde dönen her oyundan haberdar olacak bir istihbarat ve savunma hattının hayata geçirilmesini hayati anlamdadır. Aksine bu haliyle Kürtler soykırıma hazır kurbanlık koyunlara çevrilmişlerdir...

 

 

YPG savaşçısı anlattı: Kobani’de tüyler ürperten gerçekler!

 

Kobani (Rûdaw) – YPG’li bir savaşçı Kobani saldırısından önce bir genç kızın IŞİD’lileri Kobani’de gördüğünü söylediğini ancak akli dengesi yerinde değil diye kimsenin ona inanmadığını söyledi.

YPG'li savaşçılar ve halk istihbarat ve savunma eksiklikleri nedeniyle kimin kim olduğunu, kimin kim hesabına çalıştığının bilinmediğini, bu bilinmezliğin ise Kürt halkına soykırım olarak  geri döndüğünü belirttiler...

Rûdaw canlı yayınına bağlanan YPG’li Reber Hüseyin, IŞİD’in Kobani’ye saldırısıyla ilgili tüyler ürperten bir gerçeği anlattı. Olay, kentteki uyuyan hücreleri işaret ediyor.

Reber Hüseyin, 25 Haziran'da sabaha karşı bir sesle uyandığını ve gri renkli bir aracın Kikan Dörtyolu’nda durduğunu gördüğünü belirterek, şunları anlattı:

"YPG üniforması giymiş 1’i kadın 4 genç arabadan indi. Komşumuz uzaktan onlarla konuştu. Onu yanlarına çağırdılar. Yanlarına gidince de tarayıp öldürdüler. Daha sonra da kapı kapı gezip YPG’li olduklarını ve halktan kapıyı açmalarını istediler. Kapıyı açanı öldürdüler. Bunları gözümle gördüm” dedi.

YPG savaşçısı, bu kişilerden birinin Kuzey Kürdistan (Türkiye Kürdistanı) Kürtçesi ile konuştuğunu, bir diğerinin ise Arap aksanıyla Kürtçe konuştuğunu söyledi. YPG’li Hüseyin, “Onlar Kobani halkından değildi” diyor.

Saldırıya tanıklık eden Reber Hüseyin, saldırı sonrası yaşanan ilginç bir durumu da şöyle anlattı:

“Saldırıda yaralanan ve Suruç’ta hastaneye kaldırdığımız yaşlı komşumuz, saldırganlardan birinin Özgür Suriye Ordusu’na mensup Ebu Ahmed isimli Arap asıllı komşumuz olduğunu söyledi. Yaşlı kadın, Ebu Ahmed’in kendilerine saldırıp oğlu, gelini ve 2 torununu öldürdüğünü, kendisini de yaraladığını anlattı.”

Reber Hüseyin, saldırıdan 10 gün önce Kobani’de bir genç kızın akli dengesini yitirdiğini ve kendisine ne olduğunu sorduklarında da genç kızın, “Şu evde IŞİD’lileri gördüm” dediğini söyledi.

Genç kıza inanmadıklarını belirten YPG’li savaşçı, “Kobani’de IŞİD’li olmadığını söylüyorduk. Sözkonusu evin sahipleri Kuzey Kürdistan’a gitmişti. Ancak saldırının yaşandığı gece o evin damından kanasla halka ateş açılıyordu” dedi.

Saldırıda yaklaşık 300 kişinin şehit düştüğünü belirten Hüseyin, Kobani ve çevresinde 48 IŞİD’linin öldürüldüğünü söyledi.

KURDİSTAN TÜM SON DAKİKA GELİŞMELERİ İÇİN TIKLAYINIZ...

 

ETİKETLER : YPG ve KOBANİ'NİN İÇİ AJAN DOLU...
Diğer Kurdistan haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA