BAŞKAN ÇELİKBİLEK ARDAHANLILARI ZİYARET ETDİ

Beykoz Belediye başkanı Yücel Çelikbilek Beykoz'da bulunan dernekleri ziyaret programı çerçevesinde Beykoz Ardahanlılar Derneğininde içinde yer aldığı Ardahan Eğitim Vakfını ziyaret etdi. Başkanın derneklerini ziyaret etmesinin sabote edilmeye çalışılması dernek başkanları tarafından kınandı...
Bu haber 2015-06-02 01:48:19 eklenmiş ve 688 kez görüntülenmiştir.

BAŞKAN ÇELİKBİLEK ARDAHANLILARI ZİYARET ETDİ

 

Beykoz Belediye başkanı Yücel Çelikbilek Beykoz'da bulunan dernekleri ziyaret programı çerçevesinde Beykoz Ardahanlılar Derneğininde  içinde  yer aldığı Ardahan Eğitim Vakfını ziyaret etdi. Başkanın derneklerini ziyaret etmesinin sabote edilmeye çalışılması dernek başkanları tarafından kınandı...

 

Başkanın ziyaretinde ARDADER, AREV, Gölgeli Köyü Dernek Başkanları Yusuf Sit, İlter Avşar ve Mehmet Avşar başkanı karşıladılar.  Toplantıda AREV ve  ARDADER'in yönetimleri toplantıya katılarak başkanı karşıladılar.

 http://www.dkmmedyatv.com/files/firm/photo/aaa516a542.JPG

 

DERNEKLERE BASKI DİKTATÖRLÜK-BAAS REJİMLERİ MANTIĞIDIR...

 

Başkan Çelikbilek hemşerilerimizin toplantıya katılımlarının birileri tarafından engellenmeye çalışıldığını duyunca üzüldüklerini,  demokrasi kültürünü herkesin içselleştirilmesini, hemşerilerimizin özgür ve hür bir iradeye sahip olduklarını, asla oy istemek için dernekleri ziyaret etmediklerini ziyaretlerinin her zaman olduğu gibi rutin bir çerçevede yapıldığını belirttiler. Kim olursa olsun vatandaşın iradesiyle oynama, baskı yapma diktatörlüktür. Baskı ve baas rejimlerinin politikasıdır dediler. Derneklerimizin STK'larımızın daha da güçlenmesi için üzerimize ne düşüyorsa yaptık, yapmaya da devam edeceğiz, geçen hafta burada yapılan açılışa  binaen bu bir teşekkür ziyaretidir  dediler.

 

Çelikbilek çok güzel, çok düzetyli bir açılışa şahit olduklarını da ifade ederek açılışı yapan Arev ve Ardader yönetimlerini birkez daha kutluyoruz dediler. 

 

 

SİT, KİŞİ YADA KURUM HİÇKİMSENİN DERNEKLERİMİZİ İTİBARSIZLAŞTIRMASINA, DERNEKLERİMİZ ÜZERİNDE BASKI KURMASINA ASLA İZİN VERMEYİZ...

 

Beykoz'da  bir yıl'a yakındır Ardahan Kültür ve Dayanışma Derneği başkanlığına seçilen Yusuf  Sit ve Yönetiminin AREV yönetimiyle İstanbul genelinde olduğu gibi Beykoz'da da ortaya koyduğu performansla Ardahanlıları bir çatı altında toparlaması, başarılı  çalışmaları toplumu tekelleştirmek, tekleştirmek  isteyenlerin hoşuna gitmedi.  Sit, Rutin bir şekilde belediye başkanının derneklerini  ziyaretlerini hazmedemeyenleri kınıyoruz dediler. 

 

Sit, Ardahan  dernekleri, Vakfı, STK'ları herhangi bir görüş yada partinin emir eri yada neferleri değillerdir. Derneklerimiz siyasi parti yada herhangi bir partinin arka bahçesi de değildir. Tüm Ardahanlıları, tüm hemşeri camiasını kapsamaktadır. Belediye başkanı ilçemizin en üst STK'sı ve makamıdır. Üstelik hemşerimizdir. Doğal olarak üyemizdir. Diğer hemşerilerimize olduğu gibi bu kurum her zaman başkanımıza da açıktır.

http://www.dkmmedyatv.com/files/firm/photo/aeb5686126.jpg

CHP Milletvekili adayaları federasyonumuzu ziyaretlerinden bir kare...

 http://www.dkmmedyatv.com/files/firm/photo/53b63c60a3.JPG

HDP Şahinkaya Ardahan Derneği lokali toplantı...

Sit, geçen hafta ARDADER olarak Şahinkaya'da bulunan dernek lokalimiz başta olmak üzere bize müracaat eden siyasi partilere derneğimizin kapılarını açtık hizmetlerine sunduk.  Bunun yanı sıra derneğimizde hangi parti olursa olsun yapılan etkinliklerin haberini de yaparak elimizden gelen katkıyı sunduk.

http://www.dkmmedyatv.com/files/firm/photo/6c78ad1a61.jpg

Etkinliklerimizde asla ayırım yapmadan HDP, Ak Parti, CHP, MHP, Saadet Partisi... tüm parti temsilcilerini karşıladık

 http://www.dkmmedyatv.com/files/firm/photo/4e5abe73c8.jpg

HDP Ardahan Federasyoonu ziyaretinden bir kare...

Ardahan Dernekler Federasyonu olarak , CHP, Ak Parti milletvekili adaylarını ağırladık. Bunun yanı sıra Federasyon tarihinde bir ilke imza atarak HDP 1. ve  2. Bölge milletvekili adaylarını ağırladıklarını belirten Sit, kendisinin bizzat çalışarak HDP'ye karşı oluşan önyargıyı kırmak için birçok insanı toplantıya kattığını, toplantıya katkı sunduğunu, bu anlamda federasyonun sosyal medya üzerinde ırkçı eleştirilere  maruz kaldığını belirtiler.

http://www.dkmmedyatv.com/files/firm/photo/424ed70931.jpg

Belediye başkanımız derneğimizi ziyareti sabote edilmeye çalışılmasını doğru bir yaklaşım olarak görmüyoruz.  Siyasi partiler nasıl birer STK ise derneklerde birer STK'dırlar. Biz dernek yada dernekler olarak siyasi partileri ayırım yapmadan onure ediyorsak aynı yaklaşımı onlardan da beklemek en doğal hakkımızdır. Derneklerimizin yaptığı etkinliklere hemşeri camaiamızı katmak da en doğal hakkımızdır. Derneklerin etkinliklerine müdahaleyi doğru bulmadığımız gibi Belediye başaknımızın da belirttiği gibi biz bu durumu  ön yargılı, diktatöryel, ırkçı ve baascı bir yaklaşım olarak görüyoruz. STK adı altında hemşerilerimizin kullanılmasını, pazarlanmasını doğru bulmadığımız gibi, birilerinin kendilerini  toplumumuzun hemşeri camiamızın sahibi ve hakimi olarak görmesi;   halka ve derneklere baskı kurmalarını, derneklere, dernek başkanlarına karşı itibarsızlaştırma, oyun yapmalarını da  doğru bulmuyoruz. Doğru bulmadığımız gibi bu tür anlayış sahibi kişi yada kurum kim olursa olsun deşifre edeceğimizi bilmeliler...

 

Sit, bölgeyi ve bölge insanını iyi tanıyan biri olarak herhangi bir  partiye açıkça çalışsaydım ki en doğal hakkımızdır, en ufak bir organizasyonla on binleri bir araya getirirdim. Bunu da açık açık yapardık. Bizi tanıyan herkes bilir biz birilerinin direktifiyle değil özgür irademizle hareket ederiz . Bir başkan olarak herhangi bir partinin değil, tüm Ardahanlıların temsilcisiyiz. Belediye başkanımızı ağırlamak, hemşerilerimizi toplantıya davet etmek partizanlık değil, derneklerin asli görevleri arasındadır. Dernek olarak bizi ilgilendiren kitlemizdir. Siyasi partiler değildir. Doğal olarak Ardahanlılar her görüş ve partiyi benimseyen insanlardan oluşur. Kim olursa olsun hemşeri camiamızın özgür iradesine müdahale ederse karşılarında olacağımızı bilmeliler. Bu baskıların toplumsal karşılığı ters tepmedir.

 

Belediye başkanının Ardahan Derneğini ziyareti en büyük STK olarak belediye başkanının en doğal hakkıdır. Bu anlamda başkanı karşılamak ta derneklerin en doğal hakkıdır. Hangi partiden olursa olsun hemşeri camiamıza, kurumlarımıza saygısı varsa  derneklerimizin yaptığı etkinliklere destek sunmaları, köstek olmamaları gerekmektedir.  Aksine derneğimizin yada derneklerimizin yaptığı, yada yapacağı çalışmalarda, etkinliklerde  bir daha müdahale eden çıkarsa basın açıklaması yoluyla bu tür diktatör yaklaşım ve anlayış sahibi kişi yada kurum kim olursa olsun kınayacağımızı açıkça belirtiyoruz.  Sit, Kurumlara, kurumların başına seçilen insanlara saygısı olmayanların topluma da saygısı yoktur, belediye başkanımızın da ifade ettiği gibi bu tür yaklaşımlar baskıcı, diktaör, baas rejimlerinin tutumudur dediler...

ETİKETLER :
Diğer STK-Dernekler haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA