ARDAHAN'DAN MUHAMMED MURSİYE DESTEK

Sesin soluğun kesildiği anlarda, karanlık bazen heryerde sirayet ettiğinde... Ardahan'da muhakkak bir ışık yansımaktadır. Ardahan stk ve sendikalarından Muhammed Mursi’ye destek açıklaması tüm Ardahanlılar tarafından taktirle karşılandı.
Bu haber 2015-05-19 21:32:22 eklenmiş ve 523 kez görüntülenmiştir.

ARDAHAN'DAN MUHAMMED MURSİYE DESTEK

 

Sesin soluğun kesildiği anlarda, karanlık bazen heryerde sirayet ettiğinde... Ardahan'da muhakkak bir ışık yansımaktadır. Ardahan stk ve sendikalarından  Muhammed Mursi’ye destek açıklaması tüm Ardahanlılar tarafından taktirle karşılandı.

        

Ardahan'da Memur Sen, Sağlık Sen ve Eğitim Bir Sen Ardahan Şubeleri tarafından Cumhuriyet Parkı meydanında 18 Mayıs 2015 saat 12:30'da düzenlenen etkinlikte Halk tarafından seçilmiş Mısır'ın ilk Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi ve Dava arkadaşlarına verilen idam cezaları kınandı.

 

 Dünyadaki tüm darbe ve idamlarının artık tarihe karışılması yönünde çağrı yapan sendika temsilcileri kendilerini demokrasi Müdavimleri olarak gören BM ve Batılı devletlerin darbe ve idamlara karşı olan sessizlikleri de kınandı. İsrail'in çıkarları için Katliamlara sessiz kalındığı vurgusu yapıldı.

 

 

Ayrıca Ortadoğu ve Ülkemizdeki bazı çıkarcı grup ve kesimlerin de sessiz kalınmalarına ve yer yer açık destek vermelerine de anlam veremediklerini de sözlerine eklediler. Doğan Medya Grubunun %52 ile seçilen Mursi'nin idama gitti derken neyi kastettiklerinin iyyice açıklık getirmeli diyen sendika temsilcileri aksi takdirde tarih önünde onların da bu insanlık dışı suçlara ortak olacaklarının altı çizildi.

ETİKETLER :
Diğer STK-Dernekler haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA