BOZUK YOLLAR CAN ALMAYA DEVAM EDİYOR. YOLLAR YAPILSIN!

Ardahan’da Mars gezegeni yüzeyini andıran olağanüstü bozuk yolları ya başbakanın Ardahan ziyaretinde yamalanıyor, yada ölümler olduğunda al acele onarılıyor.
Bu haber 2015-05-15 11:03:00 eklenmiş ve 559 kez görüntülenmiştir.
BOZUK YOLLAR CAN ALMAYA DEVAM EDİYOR. YOLLAR YAPILSIN!
 
Ardahan’da Mars gezegeni yüzeyini andıran olağanüstü bozuk yolları ya başbakanın Ardahan ziyaretinde yamalanıyor, yada ölümler olduğunda al acele onarılıyor.

Geçtiğimiz gün Ardahan’a gelen ve yaklaşık 3 bin kişiye hitap eden Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun ziyaret öncesi yamalanan kent içi yolların başbakanın gidişiyle yarım bırakıldığı dikkat çekerken, kent içi yollar gibi olağanüstü bozuk olan köy yolları da son günlerde yaşanan trafik kazalarında ölen insanların ardından al acele yapıldığı görüldü.

YOLLAR YAPILSIN!

Başbakanın gelişi ile al aceleden yamalanan kent içi yollar gibi geçtiğimiz gün yaşanan ve bir çok kişinin öldüğü trafik kazaları ardından iki köy yoluda al acele onarıldı.

**YOL KURBANLARI TOPRAĞA VERİLDİ!..

Kars-Ardahan karayolunda geçtiğimiz günler de  trafik kazasında hayatını kaybeden 6 kişinin cenazesi toprağa verildi.

Ardahan merkeze bağlı Hoçan/Bayramoğlu (Kora) köyünde düzenlenen cenaze törenine, Ardahan Vali Yardımcısı Muharrem Coşgun, siyasiler, bürokratlar ile diğer ilgililer ve vatandaşlar katıldı.

Düzenlenen cenaze törenlerinde bir konuşma yapan Ardahan Müftüsü Yılmaz, kazanın kendilerini derinden üzdüğünü ancak dua ederek üzüntülerinin giderileceğini belirterek, "Ne yazık ki kaza sonucu yakınlarımızı kaybettik. Bu bizim için çok acı. Ancak bu acıyı dindirmek için bol bol dua etmeliyiz. Ayrıca bu tür durumlar yaşamamak için özellikle trafikte çok dikkatli olmamız lazım" dedi.Yılmaz, 6 cenazenin yan yana konulduğu alanda kazada yaşamını yitirenler için cenaze namazı kıldırıp, helallik istedi. Hayatını kaybeden Halime ve Necdet Koç'un cenazeleri Bayramoğlu köyü; Naciye, Mikail, Eylem ve 4 yaşındaki Emirhan Şit'in cenazeleri de köy yakınlarındaki Yayla Karakolu mezrasında gözyaşları arasında toprağa verildi.Öte yandan, meydana gelen kazada yaralanan 19 kişinin, tedavilerinin ardından taburcu edildikleri öğrenildi.Ardahan-Kars karayolununKars'ın Susuz ilçesi Kırkpınar mevkisinde iki otomobil ve bir minibüsün karıştığı trafik kazasında 6 kişi ölmüş, 19 kişi yaralanmıştı.

Önceki günkü kazada yaşamını yitiren biri çocuk 6 kişinin, Kars'tan hasta ziyaretinden döndükleri belirlenmişti.

HABER KAYNAK-UZEYANADOLU

ETİKETLER :
Diğer Serhat News haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA