Kars-Ardahan Kazada Ölen 6 Kişinin Cenazesi, Gözyaşları İçinde Toprağa Verildi

Kars-Ardahan karayolundaki trafik kazasında hayatını kaybeden biri çocuk 6 kişinin cenazesi Bayramoğlu köyünde toprağa verildi.
Bu haber 2015-05-15 01:34:12 eklenmiş ve 474 kez görüntülenmiştir.

Kars-Ardahan Kazada Ölen 6 Kişinin Cenazesi, Gözyaşları İçinde Toprağa Verildi

 

Kars-Ardahan karayolundaki trafik kazasında hayatını kaybeden biri çocuk 6 kişinin cenazesi Bayramoğlu köyünde toprağa verildi.

 

Kars-Ardahan karayolundaki trafik kazasında hayatını kaybeden biri çocuk 6 kişinin cenazesi toprağa verildi.Ardahan merkeze bağlı Bayramoğlu köyünde düzenlenen cenaze törenine, Vali Yardımcısı Muharrem Coşgun, AK Parti Milletvekili Orhan Atalay, CHP Milletvekili Ensar Öğüt, Ardahan Belediye Başkanı Faruk Köksoy, Müftü Aytekin Yılmaz, diğer ilgililer ve vatandaşlar katıldı.

 Feci Kazada Hayatını Kaybeden 6 Kişi Toprağa Verildi

 

Müftü Yılmaz, köy camisi önünde yaptığı konuşmada, kazanın kendilerini derinden üzdüğünü ancak dua ederek üzüntülerinin giderileceğini belirterek, "Ne yazık ki kaza sonucu yakınlarımızı kaybettik. Bu bizim için çok acı. Ancak bu acıyı dindirmek için bol bol dua etmeliyiz. Ayrıca bu tür durumlar yaşamamak için özellikle trafikte çok dikkatli olmamız lazım" dedi.Yılmaz, 6 cenazenin yan yana konulduğu alanda kazada yaşamını yitirenler için cenaze namazı kıldırıp, helallik istedi. Hayatını kaybeden Halime ve Necdet Koç'un cenazeleri Bayramoğlu köyü; Naciye, Mikail, Eylem ve 4 yaşındaki Emirhan Şit'in cenazeleri de köy yakınlarındaki Yayla Karakolu mezrasında gözyaşları arasında toprağa verildi.

Hasta Ziyaretinden Dönerken Ölen 6 Kişi İçin Yas

Hasta Ziyaretinden Dönerken Ölen 6 Kişi Toprağa Verildi

Öte yandan, meydana gelen kazada yaralanan 19 kişinin, tedavilerinin ardından taburcu edildikleri öğrenildi.Ardahan-Kars karayolunun Kars'ın Susuz ilçesi Kırkpınar mevkisinde iki otomobil ve bir minibüsün karıştığı trafik kazasında 6 kişi ölmüş, 19 kişi yaralanmıştı. Önceki günkü kazada yaşamını yitiren biri çocuk 6 kişinin, Kars'tan hasta ziyaretinden döndükleri belirlenmişti.

ETİKETLER :
Diğer Serhat News haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA