Iğdır’da AKP’den HDP’ye Toplu Katılım

Iğdır’da aralarında AKP üyesi ve çalışanı bulunan 10 kişi AKP’den istifa edip HDP’ye geçti
Bu haber 2015-05-04 13:50:54 eklenmiş ve 616 kez görüntülenmiştir.

Haber: Murat AKKUŞ-Iğdır

Iğdır’da aralarında AKP üyesi ve çalışanı bulunan 10 kişi AKP’den istifa edip HDP’ye geçti.

 

Iğdır’da yıllardan beridir AKP’de siyaset güden, üye olan ve çalışanlardan oluşan 10 kişi AKP’den istifa ederek HDP’ye geçti. HDP seçim bürosunda gerçekleşen resmi törene HDP Iğdır Milletvekili adayları M.Emin Adıyaman, Kıznaz Türkeli’nin yanı sıra HDP-DBP il eş başkanları ve yöneticiler katıldı.

 

‘Katılımınızdan dolayı mutluyuz ve moralliyiz’

 

Rozet takma töreninde konuşan HDP Iğdır İl Eş Başkanı Cesim Katar, bugün bu katılımdan dolayı mutlu ve moralli olduklarını belirterek “ HDP’ ye katıldığınız için öncelikle hepinize teşekkür ediyorum. Bizleri çok mutlu ettiniz. Bu katılımınızla moral bulduk. Öncelikle bunu herkes bilsin ki bu hareket değerler üzerinde kurulmuş bir harekettir. Ne kimseye çocuğunuzu işe alacağız. Ne de fabrika kuracağız. Demiyoruz. Keşke bugün AKP’nin milletvekili aday, il başkanı da sizin gibi burada olsaydı. Biz halk hareketi olarak bu mücadeleyi vereceğiz. Bakın dün AKP’nin cumhurbaşkanı neredeyse Kürtler yoktur diyecek. Kürtler var ve kanının son damlasına kadar da var olacaklar” dedi.

‘AKP sadece milleti kandırmak için ortaya çıkmış partidir’

 

Ardından konuşan AKP üyesi Ahmet Akarsu, ise AKP’nin milleti kandırmak için ortaya çıkmış bir parti olduğuna dikkat çekerek” AKP milleti sadece kandırmak için ortaya çıkmış bir partidir. HDP ise hak, hukuk ve emek partisidir. Bu yüzden HDP’ye geçtim. Bu hareketin yanında yer alabilmek için uygun zamanı ve süreyi bekledim. O da buna kısmetmiş. Çok mutluyum. Bundan sonra da kendi halkımıza kendi partimize elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırım ve yapacağız” dedi.

 

Tören AKP’den HDP’ye geçiş yapan heyete milletvekili adayları ve il eş başkanları tarafından rozet takılması ile son buldu.

ETİKETLER :
Diğer Serhat News haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA