SÜT AİLESİNİN İKİ PRENSİ ERKEKLİĞE İLK ADIMLARINI ATTILAR

SÜT AİLESİNİN İKİ PRENSİ ERKEKLİĞE İLK ADIMLARINI ATTILAR. İş adamlarımızdan Ragi Tekstil'in sahibi Raif Süt'ün oğulları Timur ve Yakup düzenlenen törenle sünnet edildiler.
Bu haber 2015-05-02 13:24:08 eklenmiş ve 651 kez görüntülenmiştir.

SÜT AİLESİNİN İKİ PRENSİ ERKEKLİĞE İLK ADIMLARINI ATTILAR

 

İş adamlarımızdan Ragi Tekstil'in sahibi Raif Süt'ün oğulları Timur ve Yakup düzenlenen törenle sünnet edildiler. 

 

1986 Yılında  ‘Sutex Tekstil’ olarak kurulan kısa bir zaman zarfında   adını “RAGİ TEKSTİL” olarak değiştiren,  yıllık ihracat cirosu 6-7 milyon dolar olan, ihracatının büyük bölümünü  Avrupa ülkelerinin oluşturduğu Ragi Tekstilin prensleri Timur ve Yakup kardeşler  Sarıyer'de Lüks bir Restaurant'ta  düzenlenen bir törenle erkeliğe ilk adımlarını attılar.

HABERİN FOTO GALERİSİ İÇİN TIKLAYINIZ...     

http://www.dkmmedyatv.com/files/firm/photo/6a328933bd.JPG

http://www.dkmmedyatv.com/firma/84/ragi-tekstil-sunnet.html

Süt kardeşlerin kirveliğini, bölge iş dünyamızın, Türkiye'nin gıda, ithalat, ihracat, turizm, inşaat, hizmet vb. birçok sektörde ulusal ve uluslararası anlamda iş yapan , Türkiye'nin önde gelen İşadamlarından Yakup Süt'ün kardeşi Yusuf Süt ve Erhan Kılıç yaptılar. 

 

Yapılan  Sünnet töreninde tatlı birde sürpriz yaşandı. Genç prenslerin sünnet törenlerinin yapıldığı gün aynı zamanda anne ve babalarının doğum günüydü. Davetliler Raif Süt ve Eşi Aynur hanımında doğum gününü de kutladılar, sağlık, huzur dolu bir yaşam, ömür boyu mutluluklar dilediler. Davetliler genç prenslere çeşitli hediyeler sundular. Takılar takıldı, sağlıklı, huzur dolu bir yaşam için dualar edildi.

 

Akşam saatlerinde başlayan yemekli törene bölge stk-iş, siyaset, sanat dünyamız başta olmak üzere yoğun bir katılım oldu.

 

Törende Sunuculuğu AREV genel sekreteri, Ardahan Kültür ve Day. Derneği YK. Üyesi Fuat Avşar yaparken,  sanatçı olarak Şahe Bedo ve bir çok sanatçı sahne aldı. Müzik ziyafeti eşliğinde herkes halaya durdu. Birçok STK, siyasi parti temsilcisi, iş adamı ve firma yapılan sünnet törenine katıldığı gibi çelenk ve kutlama mesajı göndererek  kutlayanlar'da oldu.

Tören, Timur ve Yakup kardeşler için okunan dua ve ayetlerle açıldı, okunan dua ve ayetlerle son buldu.

 

DKM/İSTANBUL

 

info@dogukultur.com -info@dkmhaber.com

ETİKETLER :
Diğer STK-Dernekler haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA