Elazığ Tso'dan "K Türü Yetki Belgeleri" Eğitimi

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası (TSO), "K Türü Yetki Belgeleri" eğitimi verecek.
Bu haber 2013-08-14 15:59:02 eklenmiş ve 324 kez görüntülenmiştir.

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası (TSO), "K Türü Yetki Belgeleri" eğitimi verecek.

Elazığ TSO'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, Karayolu Taşıma Yönetmeliği'nde yaşanan mağduruyetlerin önlenmesi ve üyelerin bigilendirilmesi amacıyla eğitim programı düzenleneceği belirtildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Elazığ TSO Meclis Başkanı Abdulhamit Kaya, özellikle 9. Meslek Grubu'nu oluşturan taşımacı ve nakliyecilerin mutlaka eğitime katılmaları gerektiğini vurguladı. 

Kaya, 2009 yılında yayımlanan, 4925 sayılı Karayolu Taşıma Yönetmeliği'nde, birçok kez yönetmelik ve mevzuatta değişiklikler yapıldığını aktararak, şunları kaydetti:

"Değişiklikler birçok kez, eksik bilgi ya da haberdar olamama gibi durumlar neticesinde maddi ve manevi kayıplara yol açıyor. Nakliyeciler dışında kendi ürününü taşıyan gerçek ve tüzel kişilerin de almakla yükümlü oldukları K Türü Yetki Belgeleri hususunda Diyarbakır 8. Bölge Müdürlüğü ile işbirliği yaparak odamızda detaylı bir bilgilendirme toplantısı yapacağız. Toplantıya, başta odamızın 9. meslek grubunu oluşturan nakliyeciler ve kendi eşyasını taşıyan tüm işletme sahiplerimizin katılımını özellikle bekliyoruz." 

Kara Ulaştırma Diyarbakır 8. Bölge Müdür Yardımcısı Rıfat Ural, Şube Müdürü Erdal Eker ile K Türü Yetki Belgeleri Büro Şefi Abdulsamet Korkutata'nın bilgilendirmede bulunacakları eğitim programının, 20 Ağustos'ta saat 10.00'da başlayacağı bildirildi. - Elazığ

ETİKETLER : Elazığ Tso'dan "K Türü Yetki Belgeleri" Eğitimi
Diğer haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA