Daiş vahşileri 3 Bin Yıllık Antik Kenti ve Kürdistandaki Tarihi Yok Ediyor...

Daiş vahşileri 3 Bin Yıllık Antik Kenti ve Kürdistandaki Tarihi Yok Ediyor...
Bu haber 2015-04-13 00:14:54 eklenmiş ve 509 kez görüntülenmiştir.

Daiş vahşileri 3 Bin Yıllık Antik Kenti ve Kürdistandaki Tarihi Yok Ediyor...

 

Kürtleri tarihten silmek için 20. yüzyılın başında Osmanlı coğrafyası üzerinde kurulan, uydu ve uyduruk diktatörlüklere dünyayı yöneten baronlar bir emir verdi. Kürtleri tarihten silin. Yazıtlar, tarihi eserleri yok etmeyi bırakın sahte sunni sınırlarla kürtler 7-8 parçaya bölündü. Araplık, türklük, farslık dayatıldı. Yetinmediler köyleri yakılıp yıkıldı coğrafyaları tarumar edildi, boşaltıldı...

 

Apo ve PKK çıktı bu soykırımı durdurdu. Ardından dünya Kürtler sayesinde katil baronları tanıdı. Baronlar uyduruk diktatörler yıkılırken boşalan alanlara Amerikadaki ikiz kuleleri vurarak islam kelimesinin başına terörü ekleyerek kiralık katil çetelerle islam dünyasına Kürdistana dolduruldular. Kürdistanda antik kentlerde halkların gerçek tarihi yatıyor.

 

Baronların lejyon, Kiralık katiller ordusu daiş halkları belleksiz bırakmak, Kürtlerin topraklarına konmak için tarihi yok ediyor. Ama korkunun ecele faydası yok insanlık hızla uyanıyor. Yüzyıllardır dünyayla oynayan siyonist baronizmden ve 7 sülalelerinden bunun hesabını bir gün mutlaka sorulacaktır. Uzaya bile kaçsalar Kürtler onları orada da takip edip hesaba çekecektir...

 

IŞİD Irak'ta, 3 bin yıllık antik Nimrud Kenti'ni bombalayarak yerle bir etti. Kentin yok edilme görüntüleri örgüt tarafından internette yayınlandı.

 

IŞİD Irak'ta, 3 bin yıllık antik Nimrud Kenti'ni bombalayarak yok etti. Militanların gerçekleştirdiği yıkımın görüntüleri ortaya çıktı.

 

PATLAYICILARLA YOK ETTİLER

 

İnternette yayınlanan video kaydında, IŞİD militanlarının Nimrud Antik Kenti'ndeki kalıntıları patlayıcılarla yerle bir ettikleri görülüyor.

 

"KALINTILAR ÖZGÜN VE GERÇEK"

 

Nimrud Antik Kenti Musul yakınlarında bulunuyordu. Iraklı yetkililer, Nimrud'daki kalıntıların özgün ve gerçek olduğunu söyledi.

 

IŞID KÜLTÜR KATLİAMINA DEVAM EDİYOR

 

 

Mart ayı başlarında antik kente giren IŞİD, Musul Kütüphanesi'ni yakmış, Ninova Müzesi'ni paramparça etmiş, Horsobad Antik Kentine saldırmış ve 2 bin yıllık antik kent Hatra'yı da yok etmişti. 

ETİKETLER :
Diğer Kurdistan haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA