GERÇEK İSLAMI KÜRT GENÇLİĞİ YDG-H SAĞLADI...

Kürdistanlı gençler 'Esrar ve Fuhuşa Son' Sloganları ile Bir Eve Baskın Düzenledi. Fahişe erkek ve kadınları komalık yaptılar...
Bu haber 2015-04-11 00:19:40 eklenmiş ve 548 kez görüntülenmiştir.

GERÇEK İSLAMI KÜRT GENÇLİĞİ YDG-H SAĞLADI...

 

Kürdistanlı gençler  'Esrar ve Fuhuşa Son' Sloganları ile Bir Eve Baskın Düzenledi. Fahişe erkek ve kadınları komalık yaptılar...

 

PKK'nın gençlik yapılanması YDG'nin mensupları, Şanlıurfa'da uyuşturucu ve fuhuşa son sloganlarıyla bir eve silahlı, sopalı ve taşlı baskın yaptı.

 

PKK'nın gençlik yapılanması olan Yurtsever Devrimci Gençlik Hareketi (YDG-H) mensupları, Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde gece 01.30 sularında Ceylanpınar Bahçelievler Mahallesi 270. sokakta uyuşturucu ve fuhuşa son sloganlarıyla bir eve silahlı, sopalı ve taşlı baskın yaptı.

 

BASKIN YAPILDI

 

İç savaş sonrası Suriye'den kaçarak Ceylanpınar'a yerleşen iki Suriyeli kadının evlerine, ilçede fuhuş yaptıkları gerekçesiyle PKK'nın gençlik yapılanması YDG-H mensupları tarafından 'fuhuş ve esrara son' sloganları eşliğinde silahlı ve taşlı saldırıyla baskın yapıldı.

 

ARABA KULLANILMAZ HALE GELDİ

 

Yaklaşık 10-15 YDG-H mensubu tarafından yapılan baskında, evde bulunan A.A isimli şahıs ve iki Suriyeli kadın tekme tokatlarla darp edilirken, evin içindeki bazı eşyalar ve evin önünde park halinde bulunan ve A.A'ya ait olduğu iddia edilen araç taş ve sopalarla kullanılamaz hale getirildi.

 

MAHALLELİ POLİSİ ARADI

 

YDG-H mensupları gerçekleştirdikleri baskın sonrası sokak aralarına kaçıp izlerini kaybettirirken, sokakta yaşanan silahlı ve taşlı saldırı sonrası gürültüye uyanan mahalle sakinlerinin durumu polise bildirmesi üzerine olay yerine çok sayıda güvenlik elemanı geldi.

 

KANLAR İÇİNDE HASTANEYE GÖTÜRÜLDÜ

 

 

Olay yerine gelen güvenlik güçleri darp edilen ve yüzü kanlar içerisinde bırakılan A.A'yı hastaneye götürürken iki Suriyeli kadını ise ifadeleri alınmak üzere Ceylanpınar Emniyet Müdürlüğü'ne götürdü. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

ETİKETLER :
Diğer Kurdistan haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA