Ardahan İle Bursa Kardeş Şehir Oldular

Ardahan İle Bursa Kardeş Şehir Oldular
Bu haber 2015-04-04 14:47:34 eklenmiş ve 35394 kez görüntülenmiştir.

Ardahan İle Bursa Kardeş Şehir Oldular        

 

Bursa Ardahan Dernekleri Federasyonu’nun ev sahipliğinde Ardahan Valisi Ahmet Deniz, Ardahan Belediye Başkanı Faruk Köksoy, Ticaret Sanayi Odası Başkanı Çetin Demirci, Posof İlçe Kaymakamı Ufuk  Özen Alibeyoğlu, Posof Belediye Başkanı Cahit Ulgar, Ardahan Dernekler Federasyonu Başkanı Zekai Aydın ve yönetim kurulunun katıldığı heyet, Sabah saat 10:30 da Bursa Valisi Münir Karaoğlu’nu makamında ziyaret etti. Vali Karaoğlu: "Serhat Şehrimiz ile Ulu Şehrimizin Kardeşliğin de ötesinde bir iş birliği yapma zamanı gelmiştir" dedi.

 

Bursa'da yaşayan Ardahanlıların sayısının Ardahan'dakini geçtiğine vurgu yapan Vali Karaoğlu: “Öncelikle Ardahan’dan Ulu Şehir Bursa’ya gelen Ardahan Valisi değerli meslektaşım Ahmet Deniz Bey’e, Ardahan Belediye Başkanımız Faruk Köksoy Bey’e, Ardahan Ticaret ve Sanayi odası Başkanımıza hoş geldiniz diyorum. Bursa ve Ardahan birçok ortak noktası olan iki ilimiz medeniyet tarihimizde, kültürel tarihimizde, bu kardeşliğe sıkça rastlarız. Artık Bursa'da yaşayan Ardahanlıların sayısı Ardahan'dakini geçtiğine göre iki şehrin kardeşliğin ötesinde iş birliği yapma zamanı gelmiş demektir. Ben inşallah bu işbirliğinden her iki şehrinde istifade etmesini temenni ediyorum" dedi.

 

Ardahan Valisi Ahmet Deniz'de: "Bugün burada Serhat Şehirden Ulu Şehrimize  kardeşlik protokolü yapmak için buradayız. Bursa bizim medeniyetimizin en önemli değerlerinden bir tanesi. Osmanlı İmparatorluğu'na Başkentlik yapmış, Emir Sultan Hazretlerinin manevi hatırası olan bir şehrimiz. Burada olmak bizim için çok önemli. Bu güzel ev sahipliği için Sayın Valimize teşekkür ediyorum. İnşallah bu kardeşliğin sonucunda güzel şeyler olmasını temenni ediyorum" dedi.

 

Bursa Ardahan Kardeşlik imzaladı’ Bursa Büyükşehir Belediyesi ile Ardahan Belediyesi arasında kardeşlik protokolü imzalandı.  Bursa ile Ardahan arasındaki sosyal, kültürel ve ekonomik alanlardaki diyaloğu güçlendirmeyi hedefleyen kardeşlik protokolünü, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ile Ardahan Belediye Başkanı Faruk Köksoy imzaladı.

 

 

Bursa ile Ardahan arasındaki sosyal, kültürel ve ekonomik alanlardaki diyaloğu güçlendirmeyi hedefleyen kardeşlik protokolünü, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ile Ardahan Belediye Başkanı Faruk Köksoy imzaladı.

Siyasal Yaşam

 

 

ETİKETLER :
Diğer Serhat News haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA