CHP'de Bir Ayda 2 Yönetim

Ülke genelinde olduğu gibi Ardaghan'da da giderek gerileyen CHP bir ay içinde 2 yönetim değiştirdi...
Bu haber 2015-04-03 10:36:46 eklenmiş ve 505 kez görüntülenmiştir.

CHP'de Bir Ayda 2 Yönetim

 

Ülke genelinde olduğu gibi Ardaghan'da da giderek gerileyen CHP bir ay içinde 2 yönetim değiştirdi...

 

Haziran ayında yapılacak olan genel seçimler öncesi kimlerin milletvekili aday adayı olacağı tartışmaları arasında bir ay için de iki yönetim seçen CHP Ardahan'ın yeni İl Yönetimi CHP MYK'da kabul görüp, resmen görevine başladı.

 

 Fevzi Uygur'un İl Başkanlığına getirildiği Cumhuriyet Halk Partisi Ardahan İl Örgütünün yeni yönetimi CHP MYK'da onaylanarak resmen görevine başladı.

 

İlimdar Senem'in yönetiminin istifasıyla başlayan tartışmala ardından göreden el çektirilen Senem'in yerine getirilen Sırrı Atalay Cantürk'ün de hazırladığı listesine müdahale edilmek istenmesi e Atalay'ın da kendi hazırladığı İl Yönetimi listesini deldirmemek için önce direnip, sonra da kısa sürede istifa ettiği CHP Ardahan'ın yeni İl Yönetimi şu isimlerden oluştu.

 

İl Başkanı: Fevzi Uygur

 

İl Yönetimi: Aynur  Bulga, Hilal Çoban Ant, Nurten Kara, Hidayet Kartal, Arzu Karabağ, Yaşar Daşdemir (Göle) , Fatih Kılıç (Göle), Şefik Çetin (Göle), Yener Çakmak, Güven Toptaş, Bedrettin  Karaçoban, Atilla Çimen, Bülent Can (Posof), Kadiri Cemil Topçu (Hanak), Barış Bilgin, Atilla Şenel, Atıf Karasu (Çıldır), Yalçın Öztürk, Atillah Çimen, Şenyurt Öneri (Damal)

 

**SIRA CHP'NİN MİLLVETEKİLİ ADAYLARINI BELİRLEME DE..

 

Bir ay için iki yönetim değişen  CHP Ardahan'da 'Kimler Milletekili Adayı Olacak?' tartışması devam ederken, ön seçimin yapıldığı bir çok yerin ardından her an Ardahan'ın da içinde bulunduğu illerin adaylarının açıklanması beklenmektedir.

 

Mevcut Milletekili Ensar Öğüt'ün yanı sıra Sabri Arpaç, Mete Özdemir, Müzeyyen Çifçi Yolaçan, Metin Demir'in adlarının gelip gittiği CHP'de kimin 1. sıra, kimin 2 sıra olacağı  ya sizin bu haberi okuduğunuz sırada, yada en son önümüzde ki Cuma günü kamuoyuna açıklanabileceği de konuşulmaktadır.

 

 

ETİKETLER :
Diğer Serhat News haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
ÇOK OKUNANLAR
SON YORUMLANANLAR
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA