Teröristlerden Biri Ardahanlı Çıktı

Terör Örgütünün Kullandığı Eylemcilerden Bahtiyar Doğruyol Ardahanlı Çıktı
Bu haber 2015-04-01 09:26:44 eklenmiş ve 688 kez görüntülenmiştir.

20-30 yıl sağ-sol, 30-40 yıl kürt-türk olarak kullanılan vatandaşlarımız kullanılmaya devam ediliyor. İç ve dış ihanet şebekelerinin Kullandığı Taşeron  Terör  Örgütlerinden biri olan  dhkpc'nin kullandığı kurbanlardan biri Ardahanlı çıktı...

 

 

Dün Türkiye kara bir gün yaşadı. Dünya Baronlarının güdümünde yerli taşeronlar paralel yapı, terör çeteleri, Fransa, Tunus vb. ülkelerdeki eylemlerinin ardından Almanya'da Uçak düşürülmesinin ardından Türkiye'ye yöneldiler. İç ve dış ihanet şebekeleri birleşerek Türkiye genelinde enerji hatlarına saldırı düzenlediler. Yapılan saldırılar neticesinde ülke genelinde elektirikler kesildi. Bir savcımızı şehit ettiler. 20-30 yıl sağ-sol, 30-40 yıl kürt-türk olarak kullanılan vatandaşlarımız kullanılmaya devam ediliyor. İç ve dış ihanet şebekelerinin Sabancı suikastında da Kullandığı Taşeron  Terör  Örgütlerinden biri olan  dhkpc'nin kullandığı kurbanlardan biri Ardahanlı çıktı...

 

Terör Örgütünün Kullandığı Eylemcilerden  Biri Ardahanlı Çıktı

 

Berkin Elvan'ın ölümüne ilişkin soruşturmayı yürüten Savcı Mehmet Selim Kiraz'ı rehin alan DHKP-C'lilerin biri Ardahanlı Çıktı.. Ardahanlı olduğu öğrenilen Bahtiyar Doğruyol ve eylemci diğer arkadaşı Şafak Yayla yapılan operasyonda öldürüldüler..

 

 Berkin Elvan'ın ölümüne ilişkin soruşturmayı yürüten İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığımemur Suçları Bürosu Savcısı Mehmet Selim Kiraz'ı adliyedeki odasında başına silah dayanarak rehin alan ve DHKP-C üyelerinin isimleri belli oldu.

 

SAVCIYI REHİN ALANLARIN İSİMLERİ

 

Söz konusu eylemi gerçekleştiren ve öldürülen DHKP-C'lilerin isimlerinin Şafak Yayla ve Ardahanlı Bahtiyar Doğruyol olduğu öğrenildi.

Berkin Elvan'ın ölümüne ilişkin soruşturmayı yürüten İstanbul Cumhuriyet BaşsavcılığıMemur Suçları Bürosu Savcısı Mehmet Selim Kiraz'ı rehin alan DHKP-C'li 2 kişi öldürüldü. Savcı Kiraz ise ağır yaralı olarak hastanede hayatını kayıp etti.

 

OLAY NASIL YAŞANDI?

 

DHKP-C üyeleri, Gezi olayları sırasında biber gazı kapsülüyle başından vurularak hayatını kaybeden Berkin Elvan soruşturmasına Bakan Savcı Mehmet Selim Kirazı 6'ıncı kattaki odasında silahla rehin aldı. Yasa dışı bir örgüte yakınlığı ile bilinen kişiler, Twitter hesabından Savcı Kiraz'ın başına silah dayalı halde foto yayınlandı.

 

 

Savcıyı Şehit Eden Teröristin Ardahan'a bağlı Hanak İlçesi'ne bağlı İncedere Köyünde Sesizlik Hakim...

 

Savcı Kiraz'ı şehit eden ve operasyonda ölü ele geçirilen DHKP-C'li iki teröristten Bahtiyar Doğruyol'un köyünde sessizlik hakim. Köy tabelasındaki yazı da dikkat çekti.

 

 

İstanbul'daki Çağlayan Adalet Sarayı'nda odasında saatlerce rehin aldıkları Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz'ı şehit eden ve düzenlenen operasyonda ölü ele geçirilen DHKC'li iki teröristten Bahtiyar Doğruyol'un köyünde sessizlik hakim.

 

Ardahan'a bağlı Hanak İlçesi'ne bağlı İncedere Köyü muhtarı Erdoğan Köroğlu, Doğruyol ailesinin yıllar önce İstanbul'a göç ettiğini ve köyde aileden kimsenin bulunmadığını söyledi.

 

Hanak ile İncedere Köyü arasında bulunan ve diğer köylerin de yazılı olduğu talebanın üst köşesinde boya ile DHKP-C yazılı olması dikkat çekti.

 

 MUHTAR GAZETECİLERİ BİLGİLENDİRDİ

 Savcıyı Şehit Eden Teröristin Köyünde Sessizlik Hakim

Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz'ın şehit edilmesinden sonra dikkatler, ölü ele geçirilen 2 teröristten Bahtiyar Doğruyol'un doğum yeri olan Hanak İlçesi'ne bağlı İncedere Köyü'ne çevridi. Ardahan'a 57, Hanak'a 12 kilometre uzaklıkta bulunan ve 99 haneli 441 nüfuslu İncedere Köyü'nün muhtarı Erdoğan Köroğlu, köye gelen gazetecileri bilgilendirdi.

 

 

 

AİLEDEN KİMSE YOK

 Doğruyol ailesinin yıllar önce İncedere Köyü'nden İstanbul'a göç ettiğini ve Esenyurt'ta oturduklarını belirten Muhtar Köroğlu, aileden köyde kimsenin kalmadığını ifade etti.

 

 

 

TABELADA DİKKAT ÇEKEN dhkpc YAZIsı

 

 

Üzücü olayı köylülerin televizyonlardan öğrendiğini anlatan Muhtar Köroğlu, olaya çok üzüldüklerini söyledi. Hanak ile İncedere Köyü arasında bulunan ve diğer köylerin de yazılı olduğu talebanın üst köşesinde boya ile DHKP-C yazılı olması dikkat çekti.

 

 

ETİKETLER :
Diğer Serhat News haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA