ARDASER DAYANIŞMA GECESİNDE BULUŞTULAR...

ARDASER dayanışma gecesi Sarıyer bölgesindeki Ardahan ve Karslıların, Milletvekili aday adaylarının, elit kesiminin, STK'larının, iş dünyasını buluştuğu bir etkinliğe dönüştü.
Bu haber 2015-03-28 12:30:20 eklenmiş ve 709 kez görüntülenmiştir.

 ARDASER DAYANIŞMA GECESİNDE BULUŞTULAR...

 

 Ardahan İli Sarıyerliler Dayanışma ve Kültür Derneği  (ARDASER) kurulduğundan beri geleneksel hale getirdiği dayanışma gecesini bu yıl yine Sarıyer'de boğza nazır lüks bir restaurantta gerçekleştirdi.

 

ARDASER dayanışma gecesi Sarıyer bölgesindeki Ardahan ve Karslıların, Milletvekili aday adaylarının, elit kesiminin, STK'larının, iş dünyasını  buluştuğu bir etkinliğe dönüştü. Geceye Sarıyer, Kağıthane,  Beykoz HDP yönetimleri, CHP gibi siyasi parti yönetici ve temsilcileri, Ardahan Dernekler Federasyonu, Beykoz Ardahanlılar Derneği Bşk ve yönetimi,  Sarıyer'de bulunan STK ve temsilcileri katıldı.

 

Geceye katılan STK ve İş Dünyası temsilcilerine STK alanına, sivil topluma yaptıkları katkıları nedinyle plaketler  verildi.

 http://www.dkmmedyatv.com/files/firm/photo/108b6f5e08.JPG

Gecede ilk söz hakkı İstanbul 2. bölgeden Milletvekili aday adayı olan Bölge iş dünyası başta olmak üzere bölge STK yapılanmasının oturmasında önemli bir misyon yüklenen Süreyya Çinik'e verildi. Çinik, İstanbul genelinde olduğu gibi Sarıyer'de de yönetim ve başkanlık yaptığını, hemşeri camiamızın dernekçiliği kavradığı, derneklerimizin giderek yetkinleştiğini, halkı temsil etmede etkili bir hale geldiğini söyleyerek gecede asla siyaset yapmayacağını kendilerini onure eden yönetime ve tüm katılımcılar teşekkür etti. Yönetim STK ve sivil topluma katkılarından dolayı Çinik'e hazırladığı plaketi takdim etdi.

 http://www.dkmmedyatv.com/files/firm/photo/1e01c12f12.JPG

Gecede yaptığı yatırımlarla yüzlerce insanımıza istihdam alanı açan iş adamı Volkan Kaya, derneğin fahri üyesi ve fahri hemşerimiz Aydoğan Cevahir, Cemal Avcı, Safet balıkçılık, Prof. Ayhan Toroman,  Sarıyer Bld. Başkanı adına Bşk Yrd.sına gibi birçok iş adamı, akademisyen  ve firmalarımız plaketle ödüllendirildiler.

 

Gecede Sanatçı olarak Mehmet Kılıç yer alırken, gecenin sunumunu bölgemizin STK yapılanmsı ve toplumsal alandaki duyarlılığı ve misyonu ile tanıdığımız devlet memurluğundan emekli Rasim Avcı yaptı.

 

Gecede Avcının yazar ve edebiyatçı kimliği ile de tanıştık. Avcının kendi eseri olan "KUYTU" adlı şiir kitabı derneğe gelir anlamında geceye katılan davetlilere dağıtıldı. Avcı'nın yazar ve edebiyatçı yönü ile de tanışmış olduk.

 

ARDASER başkanı Orhan Topçu ve yönetimini sahneye davet eden Avcı, konuşmalarını yapmak için mikrofonu başkan Topçuya verdi.

Topçu, kısa bir süre içinde bu gece kararı aldıklarını, yoğun gündem nedeniyle eksik çalışma yaptıklarını, geleneksel hale getirdikleri dayanışma gecelerini yapmak için bir araya geldiklerini belirterek eksikliklerimiz olabilir. Kitlemizin tümüne yetişme fırsatımız olmadı. Eksikliklerimizden dolayı özürü bir borç biliyoruz.

 

Topçu, Sarıyer'de Ardaser'le dernekçiliğin oturduğunu, halkımızın STK olgusunu kavradığını bu anlamda önümüzdeki süreçte sadece Sarıyer'de değil İstanbul genelinde hemşeri camiamızın olduğu her yerde daha güçlü bir yapılanmaya doğru gidiyoruz. Hemşeri kitlemiz giderek politikleşiyor, sorunlarına ortaklaşa çözümler üretiyor. Katılımınız için hepinizi yürekten kutluyor, hoşgeldiniz diyerek hepinize iyi eğlenceler dilyorum dedi.

 

Konuşmaların ardından gece boğaz manzarası, müzik ve halaylar eşliğinde devam etdi...

Haberin tüm fotoğrafları için tıklayınız

http://www.dkmmedyatv.com/files/firm/photo/86ab1e84a0.JPG

Özellikle Sarıyer'de yapılan etkinliklerde en çok emek ve efor harcayan hemşerilerimizden biride Sarıyer'de ki en önemli temsilcilerimizden biri CHP Bld. Meclis Üyesi Ekrem Tekçe. Tekçe gece boyunca davetlilerle ilgilendi. Gecenin eksiksiz geçmesi için yönetimle birlikte yoğun bir çaba harcadı.

http://www.dkmmedyatv.com/files/firm/photo/afccee2d80.JPG

Geceye Sarıyer'in en eski esnaflarından, iş adamlarından olan Mehmet Yıldız, Şaban Şit, Saffet balıkçılık çalışanları, Sarıyer STK'larında olduğu gibi bölgemiz STK'larında da önemli bir konumu olan Bahattin Kılıç ve diğer Saruyer dernekleri de yer aldılar.

http://www.dkmmedyatv.com/files/firm/photo/a0073b3a95.JPG

Gecede Ardahan Dernekler Federasyonu Başkanı Yaşar Geler ve eşi,  Federasyonun kurucu başkanı Güven Doğruyol, federasyonun başkan yrd. İş Adamı Mahmut Şenel, ve Bir önceki yönetimde Ardafed eğitim sekreteri olan Ardahan STK'larının düzenlediği her etkinliğe muhakkak katılan Eğitimci Şemsettin Şenel, Federasyon yönetiminden Julide Ferihan Kayahanımefendi  gibi birbirinden değerli hemşerilerimiz ve bölgemizi ilgilendiren her etkinlikte muhakkak yer alan Ardahan Derneği Başkanı ve Doğu Medya İmtiyaz sahibi Yusuf Sit gecede yer alanlar arasındaydı. 

http://www.dkmmedyatv.com/files/firm/photo/679782a775.JPG

 

 Doğu Medya/STK-İş

 

ETİKETLER :
Diğer STK-Dernekler haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA