Abdurrahman Dilipak'tan Erdoğan itirafı

Erdoğan hakkında da analizlerde bulunan Dilipak, Kenan Evren'in kendisi için düşündüğü sınırsız yetkinin Erdoğan'a kısmet olduğunu ifade etti. Abdurrahman Dilipak "sınırsız yetkileri olan ve kararlarından dolayı sorumluluk yüklenemeyecek" bir cumhurbaşkanı.
Bu haber 2015-03-25 23:34:16 eklenmiş ve 449 kez görüntülenmiştir.

Abdurrahman Dilipak'tan Erdoğan itirafı

 

Yeni Akit yazarı Abdurrahman Dilipak, Erdoğan'ın sınırsız ve kararlarından dolayı sorumları olmayan bir Cumhurbaşkanı olduğunu yazdı. Dilipak bu durumun bu şekilde devam edeceğini ve Erdoğan'ın geri adım atmayacağını da belirtti.

 

Yeni Akit yazarı Abdurrahman Dilipak, Erdoğan ile Arınç arasında başlayan daha sonra da Melih Gökçek ve Bülent Arınç arasında devam eden tartışmaya değindi. Abdurrahman Dilipak'a göre bu tartışmalar parti içi bir krize sebep olmaz. Öte yandan Erdoğan hakkında da analizlerde bulunan Dilipak, Kenan Evren'in kendisi için düşündüğü sınırsız yetkinin Erdoğan'a kısmet olduğunu ifade etti. Abdurrahman Dilipak "sınırsız yetkileri olan ve kararlarından dolayı sorumluluk yüklenemeyecek" bir cumhurbaşkanı. Kenan Evren bu yetkileri kendisi için düşünmüştü. Kime niyet, kime kısmet. Birileri "artık muhtar bile olamaz" derken Erdoğan'ın geldiği yer ortada. Birileri kıskançlığından çatlasa da bu böyle.." ifadelerini kullandı.

 

İŞTE ABDURRAHMAN DİLİPAK'IN YENİ AKİT'TEKİ YAZISINDAKİ ERDOĞAN BÖLÜMÜ;

 

Hay Allah! İşe bakar mısınız, tartışma bir anda nerelere uzandı.

 

Erdoğan'ın açıklamalarına Arınç'ın yorumu, derken Gökçek'in twiti, Arınç'tan Gökçek'e cevap.

 

Bu tartışma burada bitmeyeceğe benziyor. Ama hemen söyleyeyim, bu tartışma birilerinin umud ettiği gibi parti içinde krize sebeb olmaz.

 

Sondan başlarsak, Gökçek topa yanlış zamanda, yanlış yerden girdi. Kabak onun başına patlayacak gibi. Tosya'ya pirince gidiyorken, evdeki bulgurdan olacak.. Seçime giderken kimse parti içinde kriz istemiyor. Ha! Bu arada parti içinde paralel yapı tartışması daha da alevlenecek.. Paralelciler bu işten zarar görecek.

 

Gökçek, Arınç'ın Erdoğan'ın açıklamasına ilişkin açıklamasını eleştirirken, kendi nerede durdu? Hatta işi daha da ileri götürmedi mi? Arınç hâlâ kabinede yer alan bir bakan ve hükümet sözcüsü. AK Parti'nin kurucularından ve en önemli 3 isminden biri. Paralel yapı ve hükümet tercihinde, olaylar patladığı günden bu yana belli..

 

Öte yandan, Arınç Erdoğan'ı üslub yönünden eleştirirken, eleştirdiği üslubla cevab vermesi kendi içinde bir çelişki oluşturuyor..

 

 

Erdoğan'ın kişiliği, üslubu belli.. "One minute" derken de "Dünya 5'den büyük" derken de aynı yerde duruyordu. Cumhurbaşkanı olmadan önce de tüm yetkilerini sonuna kadar kullanacağını söyledi. Evet birileri içine sindiremese de "sınırsız yetkileri olan ve kararlarından dolayı sorumluluk yüklenemeyecek" bir cumhurbaşkanı. Kenan Evren bu yetkileri kendisi için düşünmüştü. Kime niyet, kime kısmet. Birileri "artık muhtar bile olamaz" derken Erdoğan'ın geldiği yer ortada. Birileri kıskançlığından çatlasa da bu böyle.. Birileri istemese, hoşlanmasa da Erdoğan bu çizgisinden göreceksiniz geri adım atmayacak, aksine kararlılıkla sürdürecek.

ETİKETLER :
Diğer DKM-Analiz haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA