BARZANİ DAİŞ VB. TERÖR ÇETELERİNİN KÖKÜ KAZINACAKTIR...

Barzani Küresel katil güçler üzerimize saldıkları bu katiller ordusunun Mezopotamya'da kökünün kazınacağı gibi, bu katil sürülerini dünyaya salan büyük katillerden de Kürt halkı olarak muhakkak dünya halklarıyla birlikte hesabını soracağız dediler.
Bu haber 2015-03-22 01:43:07 eklenmiş ve 584 kez görüntülenmiştir.

BARZANİ DAİŞ VB. TERÖR  ÇETELERİNİN KÖKÜ KAZINACAKTIR...

 

Küresel -katil firmaların taşeron örgütü daiş çetesi esir aldığı 3 Peşmerge'nin kafasını  keserek infaz etdi. İnfazın görüntülerini yayınladı. Bu vaheşetin ardından açıklama yapan Barzani Küresel katil güçler üzerimize saldıkları bu katiller ordusunun Mezopotamya'da  kökünün kazınacağı gibi, bu katil sürülerini dünyaya salan büyük katillerden de Kürt halkı olarak muhakkak dünya halklarıyla birlikte hesabını soracağız dediler.

 

Yüzyıllardır çeşitli hile kumpas ve oyunlarla işgal edilen, bölünen parçalanan Kürtlerin Suriye ve Iraktaki tüm topraklarının da  alınacağını, Kürtler arasındaki uyduruk  sınırlarında yok edileceğini; Kürtlerin muhakkak Akdeniz'le buluşacağını belirten Barzani, geçmişten günümüze katl edilen bölgedeki tüm masum insanların intikamı alınacak, Peşmergenin kanı asla yerde kalmayacaktır.

 

Kürdistan Bölgesi Başkanı Mesud Barzani, insanlık düşmanı IŞİD terör örgütü tarafından hunharca katledilen 3 peşmergenin yakınlarına intikam sözü verdi.

 

IŞİD terör örgütü, 19 Mart’ta esir 3 peşmergenin kafalarını kesmiş ve bir video ile gerçekleştirdiği katliamı duyurmuştu.

 

 Konuyla ilgili yazılı bir açıklama yapan Kürdistan Bölgesi Başkanı Mesud Barzani, şehitlerin kanının yerde kalmayacağını vurguladı. Mesud Barzani’nin açıklaması şöyle: “Esir 3 peşmergenin IŞİD teröristlerince hunharca katledildiği haberi hepimizi derinden üzdü.

 

 Ailelerine, şehitlerin kanının yerde kalmayacağı ve intikamlarının alınacağı sözünü veriyoruz. Bunu yanlarına bırakmayacağız!

 

 Allah’ın yardımı ve direnen Kürdistan halkının verdiği güçle, peşmergeleri bu şekilde şehit edenler, başlarına neler geleceğini gördüler ve görecekler!”

 

Kürtler tarihin bir başka evresinde bir daha soykırıma maruz kalmak istemiyorsa kendileri ile uğraşan katil baronları ve maşalarını 7 sülalelerine kadar çözmek zorundadırlar dedi. 

ETİKETLER :
Diğer DKM-Analiz haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA