MAHİR SURAL HDP’DEN ADAY ADAYLIĞI BAŞVURUSUNU YAPTI

Bölgemizin genç iş adamlarından Mahir Sural dün gittiği Ardahan’da bugün aday adaylığı başvurusunu yaptı.
Bu haber 2015-02-27 17:47:46 eklenmiş ve 664 kez görüntülenmiştir.

MAHİR SURAL HDP’DEN ADAY ADAYLIĞI BAŞVURUSUNU YAPTI

 

Bölgemizin genç iş adamlarından Mahir Sural dün gittiği Ardahan’da bugün aday adaylığı başvurusunu yaptı. Toplumsal alana duyarlılığı, STK'larda ki aktif misyonu ile tanıdığımız Larus Tekstil İnşaat, Gıda A.Ş. LTD. ŞTİ sahbi genç işadamımız Mahir Sural Ardahan HDP İl Binasına giderek 7 Haziranda yapılacak olan milletvekili aday adaylığı seçimi için başvurusunu bugün yaptı.

 

İstanbul’dan Ardahan’a gelen Sural’ı yoğun bir sevgi seli ile karşılandı. Sural aday adaylığı başvurusunun ardınadan yaptığı kısa açıklamada, Halkın Demokrasi Partisinin tüm halkları, dilleri, kültürleri, kucaklayan kapsayan bir anlayışın sahibi ve bu yönlü anlayışa sahip tek parti. Hem Türkiye, hemde Türkiye halklarını kucaklayan, bu anlamda baktığımızda tüm Ortadoğu’da eşi olmayan bir parti.

 

 

Sural,  yaptıkları başvuru ile seçilip seçilmemem değil, halka ve ülkemize daha fazla nasıl hizmet ederiz anlayışıyla başvurduklarını, halka  nasıl hizmet ederiz anlayışıyla başvuru yaptıklarını belirttiler.

 

 

MAHİR SURAL KİMDİR?

 

Sural  1978 Ardahan-Pangis doğumlu, 10 yaşında 1988'de İstanbul'a geldi.  1994'te tekstil sektöründe  "M. Sural Tekstil" firmasını kurarak iş hayatına işe atıldı.

 

2012 yılında firma "LARUS 75" olarak ismini değiştirerek, "larus75 tekstil, inşaat, gıda, otomotiv LTD ŞTİ." olarak ismini değiştirdi.

Firma son yıllarda Tekstil ve inşaat sektörüne ağırlık vererek bu iki alanda büyümeye başladı.

 

İnşaat alanında yap-sat tekniği ile onlarca  projeye imza atan firma, Tekstil alanında ise hem yurt içi, hem de yurt dışı hizmet vermektedir. Kendi markası ile imalat yapan LARUS75 Avrupa ve Afrika başta olmak üzere dünyanın bir çok ülkesine ihracat yapmaktadır. Fransa, İngiltere, Almanya, İsviçre, Fil Dişi Sahilleri bu ülkelerin başında gelmektedir. Firmanın bünyesinde 200'ün üzerinde insan istihdam edilmektedir.

 

 

İş yaşamında oldukça başarılı olan ulusal ve uluslararası ticaret yapan Sural, iş yaşamında başarılı olduğu kadar toplumsal alanda da başarılı bir iş adamı. Bölgemizin en önemli STK'larından Hoç-Fed Y.K üyesi. Bölgeyi ilgilendiren hertür etkinlikte yer alarak her zaman toplumsal duyarlılıklarını ortaya koymaktadır. 

firma hakkında detaylı bilgi için linke tıklayın

http://www.dkmhaber.com//firma/37/larus-tekstil.html

ETİKETLER :
Diğer Serhat News haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA