A.ADAYI BEKTEMUR GÖLELİLERİ ZİYARET ETDİ

7. Haziran’da yapılacak genel seçimlerde Ak Parti Ardahan Milletvekili Aday Adayı İş adamı Hamza Bektemur Göle’de Barış Ve Kardeşliğin Arkasında Olacağını Açıkladı!
Bu haber 2015-02-27 08:15:45 eklenmiş ve 543 kez görüntülenmiştir.

7.  Haziran’da yapılacak genel seçimlerde Ak Parti Ardahan Milletvekili Aday Adayı İş adamı Hamza Bektemur Göle’de Barış Ve Kardeşin Arkasında Olacağını Açıkladı!

25 Şubat’ta Ardahan İli Göle İlçesini ziyaret eden AK Parti Millet Vekili aday adayı Hamza Bektemur; partililer ve seçmenlerle görüşürken bir çok başsağlığında bulundu ve halkla görüştü.

Göle Belediye Başkan. Y .Nurbay Gürbulak'ı makamında ziyaret eden Baktemur Göle basının sorularını yanıtladı.

Ardahan Birleşik basını adına katılan Özkan Karakaya ve arkadaşlarının da bulunduğu ziyarette: Neden aday olduğunu? Ardahan ve Göle için ne düşündüğünü? Barış ve Ardahan da yaşayan halkın bileşenleri ve Bu gün Vekil Atalay’ın önümüze koyduğu siyasetin bireysel ilişkilerden öte toplumsal yapıya büründüğü süreci değerlendirmesini sorduk,

AK Parti aday adayı Hamza Bektemur olanca samimiyetiyle Göle de bana bu soruları soran basına teşekkür ediyorum diye başladığı sohbetinde; Benim aday olmam bir köylü çocuğu ve sizden biri olarak öncelikli olarak eğitimin Ardahan da gelişmesi gerektiğini, bölgenin hayvanlıkla geçinmesi dolayısıyla  ile gerekli iyileşmenin yapılarak Milletvekilimiz Prof. Dr. Orhan Atalay’ın bizlere gösterdiği hedefleri hayata geçirmek ve Ardahan’ın bölgede  Kafkaslara açılan kapısı olması  önemine değinerek Ardahan da yaşayan bileşik halkların kaderliğin değinerek bizleri kültür ve inanan, ayrılığımızın binlerce yıllık ortak yaşamın  kültürün ve zenginliği olduğunu Hükümetimizin ortaya koyduğu Barış iradesinin arkasında olacağını söyledi.

Belediye başkan yardımcısı Nurbay Gürbulak ise Hamza Bektumur arkadaşımızın aday adayı olmasından memnunluk duyduklarını bu gün Ardahan da siyasetin  geldiği noktada, siyasetin Vekilimiz Orhan hocayla birlikte  bireysel  çıkar ilişkilerden çıkarak toplumsal ve ortak halkın hizmetine sunulmuş olmasından dolayı Gölelileri anlayan her adayımıza ve başta da partimizin adayı Hamza Bektemuru önemsediklerini ve Göle halkı adına teşekkür ettiğini söyledi.

 

Şanlıbey ALABAY/Göle/Doğu Medya

ETİKETLER :
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA