Yunus İpek AK Parti Ardahan Milletvekili A. Adayı oldu

Yunus İpek AK Parti Ardahan Milletvekili A. Adayı oldu
Bu haber 2015-02-24 09:09:30 eklenmiş ve 711 kez görüntülenmiştir.

Yunus İpek AK Parti Ardahan Milletvekili A. Adayı oldu

 

7 Haziran 215 Genel seçimlerinde AK Parti’den Ardahan Milletvekili Aday adayı olmak için başvurusunu yapan hemşerimiz Yunus İpek, seçim çalışmalarına başlamak için Ardahan’a geliyor.

 

7 Haziran 215 Genel seçimlerinde AK Parti'den Ardahan Milletvekili Aday adayı olmak için başvurusunu yapan hemşerimiz Yunus İpek, seçim çalışmalarına başlamak için Ardahan'a geliyor.
Ardahan'ın gönlünde ayrı bir yeri olduğunu ve memleketine en güzel şekilde hizmet etmek için AK Parti'den aday adayı olduğunu belirten İpek, 2023'e giden yolda hakkın rızasını kazanıp halka hizmet etmek için yola çıktığını ifade etti.      
Başta paralel yapı olmak üzere topluma yön vermek isteyen çetelerle el birliği içinde mücadele edilmesi gerektiğini kaydeden İpek, " İttihat ve Terakki ile başlayan ve son olarak da Paralel yapı ile son bulan milletimize istikamet çizmek isteyen siyaset mühendisleriyle ve Türkiye'nin güçlü bir devlet olması yönünde en büyük engeli teşkil eden Oligarşik Bürokrasi ile mücadele etmemiz gerekir. Başta Cenabı Allah'ın takdiri ve sonrasında Değerli Ardahanlı Kardeşlerimin desteği ve duası ile Ardahan'ımıza hizmet yolunda bir fırsat elde edeceğimi tüm kalbimle inanıyorum" ifadelerini kullandı.     

YUNUS İPEK KİMDİR?    

25. Dönem AK Parti Milletvekili Aday Adayı 1982 Göle doğumlu olan Yunus İpek. Göle'ye bağlı Yanatlı Köyünde başladığı İlkokul eğitimini İstanbul'da bitirmiştir. Sonrasında ise Ortaokul ve Lise eğitimini İstanbul da tamamlamıştır.
Bir süre özel sektörlerde yöneticilik yaptıktan sonra Üniversite eğitimi için Yurt dışına çıkmıştır. Avusturya'nın Başkenti Viyana da Viyana Üniversitesinde Siyaset Bilimi bölümünü bitirip şuan Yüksek Lisans çalışmasına mezun olduğu okulda devam etmektedir. Avusturya da bir süre Avrupa Türk Demokratlar Birliğin (UETD) de aktif görev almıştır. Viyana da Siyaset Bilimi üzerine birçok konuda Almanca akademik çalışma yapmış, birçok Uluslararası resmi konferanslara katılmış ve SETA gibi düşünce Kuruluşlarında görev yapmıştır.        

İngilizce dil eğitimi için New York, ABD de eğitim alan Yunus İpek ileri seviyede Almanca ve İngilizce bilmektedir. Şuan Akademik çalışmalarının yanında Aile şirketinde Ticaret ile uğraşmaktadır. Son olarak Yunus İpek birçok konuda Araştırma yapmak için basta Avusturya, ABD, Almanya, İtalya, Macaristan, Çek Cumhuriyeti, Malta, Saray Bosna, İsviçre, Fransa olmak üzere birçok ülkeye ve şehirlere seyahat etmiştir. AK Parti Milletvekili aday adayı Yunus İpek, kendi özel şirketinde yönetim Kurulu Başkanlığını sürdürüyor.

DKM/Ardahan

ETİKETLER :
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA