ANAOKULU ÖĞRENCİLERİNE FLOR VERNİK UYGULAMASI‏

ANAOKULU ÖĞRENCİLERİNE FLOR VERNİK UYGULAMASI‏
Bu haber 2015-01-18 11:17:39 eklenmiş ve 575 kez görüntülenmiştir.

Ağrı Halk Sağlığı Müdürlüğü’nce kent merkezinde bulunan anaokullarında ağız diş sağlığı taraması ve flor vernik uygulaması yapıldı. 

  Atatürk Anaokulu’nda düzenlenen ağız diş sağlığı taraması ve florür vernik uygulaması programına İl Milli Eğitim Müdürü Hatem Dursun,  Kırıkkale Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Çoruh Türksel Dülgergil, İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Murat Demirkıran, İl Sağlık Müdürü Fikriye Tekin, Halk Sağlığı Müdürü Cesim Solhan, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Derya Nur Koçak, okul müdürleri ve veliler katıldı. Kırıkkale Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Çoruh Türksel Dülgergil, ilk olarak katılımcılara ve velilere flor vernik uygulamasını anlatmasının ardından minik öğrencilere diş taraması yapıldı.

  Daha sonra İl Milli Eğitim Müdürü Hatem Dursun ve katılımcılar tarafından minik öğrencilere flor vernik uygulaması yapıldı.
                             

ETİKETLER :
Diğer Serhat News haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
ÇOK OKUNANLAR
SON YORUMLANANLAR
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA