Patnos’ta Temizlik 24 Saat Devam Ediyor‏

Patnos’ta Temizlik 24 Saat Devam Ediyor‏
Bu haber 2015-01-18 11:16:40 eklenmiş ve 509 kez görüntülenmiştir.

Patnos Belediyesi Temizlik işleri ekipleri tarafından haftanın her günü nöbetçi ekipler tarafından gece boyunca temizlik çalışmaları yapılıyor.

Patnos’ta her gün gece ve gündüz sürdürülen temizlik çalışmalarında Patnos’ta bir çok nokta geceden süpürülüp çarşı içerisinde ve merkezde bulunan çöp kovaları temizlenip çarşı içi bir sonraki günün sabahına temiz olarak hazır hale getiriliyor.

Patnos Belediyesi temizlik müdürlüğü tarafından her gün gündüz sürdürülen temizlik çalışmaları geceleri de hızını kesmeden devam ediyor. Yapılan plan ve program dahilinde de belirlenen noktalarda nöbetçi ekipler tarafından temizlik sabaha kadar devam ettiriliyor.

Özellikle gece geç saatlerde kalabalığın olmaması sayesinde çok daha rahat yürütülen temizlik çalışmaları sayesinde Patnos merkez’de bir çok bölge ertesi gün için çok daha rahat ve hızlı bir şekilde temizleniyor, çöp kovaları boşaltılıyor, duraklar ve oturma bankları etrafında bulunan her türlü atık çöp gibi unsurlar temizlenerek ertesi günün hazırlıkları tamamlanıyor.

Patnos Belediye Başkanı Cem Afşin Akbay “güzel ilçemiz Patnos her geçen gün daha da büyümekte ve daha da güzelleşmekte hedefimiz Patnosumuzda kısa süreler içerisinde yeni yatırımlar ve yeni projeler kazandırmak ve Arıtma Tesisi çalışmalarımızı’da aralıksız sürdürüyoruz. İlçemizin büyümesi kalkınması ve gelişmesi nasıl ki projelere ve yeni yatırımlara bağlı ise de sürekli büyüyen ve gelişen Patnos’umuzda doğal güzelliklerin yanı sıra bizler için çevresel faktörler ve temizlikte en az projeler ve yatırımlar kadar önemli bu amaçla Patnos’umuzda temiz bir ilçe ve temiz sokaklar sunabilmek adına çevre temizlik müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz tarafından çalışmalar 24 saat boyunca kesintisiz sürdürülmekte ” dedi
            

ETİKETLER :
Diğer Serhat News haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA