MURKA'NIN DAYANIŞMA GECESİ 7 ŞUBAT'TA AŞROM'DA

Son yıllarda yaptığı etkinliklerle en çok takdir edilmeye başlanan derneklerimizden biri olan Murka derneğinin bu yılki dayanışma gecesi 7 Şubat'ta Aşroom'da yapılacak.
Bu haber 2015-01-16 10:19:20 eklenmiş ve 1565 kez görüntülenmiştir.

MURKA'NIN DAYANIŞMA GECESİ 7 ŞUBAT'TA  AŞROM'DA

 

Son yıllarda yaptığı etkinliklerle en çok takdir edilmeye başlanan derneklerimizden biri olan Murka derneğinin bu yılki dayanışma gecesi 7 Şubat'ta Aşroom'da yapılacak. Geçen yıl olduğu gibi bu yılda yer yerinden oynayacak. Tüm katılımcılar gönüllerince eğlenecek.

 

 

Hoçvan Dernekler Federasyonu Üyesi olan ve Ardahan Dernekleri içerisinde en eski, en köklü ve Kurucu Başkanı Rahmetli  Önder Aktürk'ün olduğu derneklerimizden biri olan Binbaşar (Murka) Köyü Kültür ve Dayanışma Derneğinin bu yılki dayanışma gecesi  7 Şubat  C.tesi 2015 tarihinde Kavacık Assroom Salonunda yapılacak.

 

Şahe Bedo, Kurbani Sural, Hozan Berwar, Coşkun Sural gibi birbirinden değerli sanatçıların yer alacağı gecede bağış toplama vb. bir şey olmayacak. Bölgemizin en lezettli yemeği olan kaz eti ve yöresel yemekler sunulacak. Murka Derneği üye ve davetlilerin gönüllerince eğlenmesi için program yaptı. Programın sunuculuğunu ise bölgemizin önde gelen sunucularından Turgay Zorba yapacak.

 

 

Baskanlığını  Zafer  Sural'ın yaptığı dernek son yıllarda etkinlik açısından birbirinden önemli, birbirinden güzel etkinliklere imza atan bir dernek oldu. Yaptığı etkinliklerle en çok takdir toplayan derneğimiz oldu.

 

Aşağıdaki linklerde Murkan Derneğinin 2014 yılında yaptığı etkinliklerle ilgili haberler yer almaktadır.

 

 

MURKA DERNEĞİNDEN DOĞU-GÜNEYDOĞU TURU

 

 

http://www.dkmhaber.com/haber/15958/murka-derneginden-dogu-guneydogu-turu.html

 

MURKA DERNEĞİ İKİ OKULU VE 200 ÖĞRENCİYİ DONATTI

 

http://www.dkmhaber.com/haber/15838/murka-dernegi-iki-okulu-ve-200-ogrenciyi-donatti.html

 

MURKA DAYANIŞMA GECESİNDE YER YERİNDEN OYNADI…

 

 

http://www.dkmhaber.com/haber/13887/murka-dayanisma-gecesinde-yer-yerinden-oynadi.html

 

Dernekçilik-STK ve İş dünyası Alanında Ortaya Koyduğu başarılı performansı ile hem kendisi hemde yönetimi herkesimden takdir alan bir isim olarak öne çıkan

 

Zafer Sural Kimdir.

 

 

 

Sural, 1979 Ardahan Doğumlu, Yüksek okul Mezunu. İş hayatına 1996 Yılında kamu, özel, yerel alanda kurumsal firmalara, kurumlara temizlik hizmeti veren Profesyonel Hizmetler  Firmasını kurarak iş hayatına atıldı.

 

Temizlik alanında uzmanlığı ile tanına firmanın bünyesinde 150'ye yakın personel çalışmaktadır. İşin mahiyetine göre personel sayısı 2-3 katına kadar çıkabilmeltedir.

 

Sural, iş hayatında başarılı bir iş adamı olduğu gibi STK ve toplumsal alana duyarlılık açısından da bölgemizin önde gelen örnek iş adamlarından biri...

 

Doğu Medya/İstanbul

 

 

 

 

ETİKETLER :
Diğer STK-Dernekler haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA