GÖLDALILARDAN ECDADA ZİYARET

İstanbul,da bulunan Kars Arpaçay Göldalı köyü dernek başkanı Bekir Aras ve başkan yardımcı??sı 45 kişiyle Kars-Sarıkamış Şehitlerine
Bu haber 2015-01-14 17:12:22 eklenmiş ve 1007 kez görüntülenmiştir.

 

GÖLDALILARDAN ECDADA ZİYARET  

 

İstanbul,da bulunan Kars Arpaçay Göldalı köyü dernek başkanı Bekir Aras ve başkan yardımcısı, KAI vakfı üyesi işadamı Veyis Görken’in öncülük ettiği programda, İstanbul,dan kaldırılan 45 kişilik bir otobüsle Sarıkamış şehitleri 100. Yıl anma etkinliklerine katıldı. 

 

 

Ecdat toprakları olan Kars Sarıkamış’ta şehit düşen 90 bin şehidin 100. Yıl anma etkinliklerine bir gün önceden gelen Göldalı köyü dernek ve yönetimi, gece düzenlenen meşaleli yürüyüşe ellerindeki pankart ve meşalelerle şehitlik anıtına yürüyerek, orada şehitlik anıtına çiçek koyarak dualar ettiler. 

 


Göldalı köyü ve dernek yönetimi, ertesi günkü devlet erkânın da katıldığı, Sarıkamış şehitleri 100. Anma etkinliklerine katılarak dede-baba topraklarında bu anlamlı günde olmanın gururu ve heyecanını içerisinde kutladılar. 

 

Göldalı köyü dernek yönetimi Göldalı köyünü ziyaret ederek, köydeki husumeti ortadan kaldırdı.

İstanbul Kars Arpaçay Göldalı köyü dernek başkanı Bekir Aras ve başkan yardımcısı Veyis Görken Sarıkamış anma etkinliklerinden sonra kafile olarak, Göldalı köyüne de bir ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette köyde son muhtarlık seçimlerinde aralarında ufak küslükler bulunan tarafları barıştırarak anlamlı bir davranış sergileyen dernek yönetimi, köyde bir de gece düzenleyerek köylülerin bir birleriyle dayanışmasını ve kaynaşmasını sağladı. Daha sonra köyde yaşlı hasta ziyaretinde bulunan yönetim, köyde ihtiyaç sahiplerine birer kumanya paketi vererek köyün bazı ihtiyaçları doğrultusunda köy okulunun ihtiyaçlarını karşılayarak, köye maddi yardımlarda bulundular. 

“Kaz gecesine davet ziyaretler sürüyor.

İstanbul Göldalı Köyü derneği her yıl düzenlemiş olduğu geleneksel kaz gecesine hazırlanırken, İstanbul Çekmeköy ilçe Kaymakamı; Cemal Hüsnü Kansız,Çekmeköy belediye başkanı; Ahmet Poyraz, Çekmeköy ak parti ilce Başkanı; Salih Kırıcı, başkan yardımcısı; Yunus Görken, İlhami Can, Çekmeköy ilce emniyet Müdürü; Cevdet Hürol Öztürk, Çekmeköy ak parti meclis üyesi; Ekrem Esmer ay, Eski dernek başkanı; Rıfat Karakaya, Sanayici işadamları; Kubilay Akgün, Demirel Güney ve Fikret Özdemir’i makamlarında ziyaret eden dernek başkanı; Bekir Aras ve başkan yardımcısı Veyis Görken katılım ve katkılarından ötürü herkese teşekkür ederek 17.1.2015 Cumartesi günü Çekmeköy Turgut Özal Kültür Merkezi de gerçekleşecek olan 16. kaz gecesine davet ettiler.

DKMHABER; Suat İncedere-

ETİKETLER :
Diğer STK-Dernekler haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA