Saadet Partisinin Genişletilmiş İlçe Divan Toplantısı

Eski il başkanı Selman Esmerer’in de içinde bulunduğu Saadet Partisinin genişletilmiş Aralık ayı divan toplantısı, İncirtepe Derya düğün salonunda yapıldı.
Bu haber 2015-01-14 01:08:42 eklenmiş ve 612 kez görüntülenmiştir.

Saadet Partisinin  Genişletilmiş İlçe Divan Toplantısı

 

Siyaset---Saadet Partisinin Genişletilmiş İlçe Divan Toplantısı

 

 

Eski il başkanı Selman Esmerer’in de içinde bulunduğu Saadet Partisinin genişletilmiş Aralık ayı divan toplantısı, İncirtepe Derya düğün salonunda yapıldı.

Saat sekiz sularında gerçekleşen  Aralık ayı divan toplantısı soğuk havaya rağmen yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

Toplantının ana maddeleri Türkiye’de ve dünyada gerçekleşen olayların değerlendirilmesinden ziyade bu zuhur eden olayların Türkiye’ye yansımaları neler olduğunu,konuşmacılar kendilerine ayrılan zaman süresinde tek tek ifade ettiler.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Konuşmasını yapmak için kürsüye çıkan İlçe başkanı Peyami Aksu, tarihte bir çok kırılma noktasının olduğunu, bu kırılma noktalarından sonra dünya yönetimi ya batıldan hakkın eline geçmiş yada haktan batılın eline geçtiğini söyledi.

Batıl ile Hakkın Savaşı

Tarihte hep savaşlar Hak ve batıl arasında olduğunu söyleyen Aksu, Hz Musa ile Firavun’nun savaşı, İstanbul’un fethi, Mekke’nin fethi hep bunlara birer örnektir dedi.

Aksu,ahlakını ve maneviyatını kaybetmiş, batılıların karşısında dik duramayan, teknolojiyi ithal eden ama üretmeyen, iktidara gelmek için AB’den, İsrail’den ve ABD’den icazet alan, onların direktiflerinin dışına çıkamayan bir İktidar bu ülkeyi nasıl yönetebilir dedi.

Vaad Etmiyoruz Yaptık

Aksu, D8’i, havuz sistemini, Eşar mobil sistemini, Denk bütçeyi, Aselsan’ı biz kurduk dedi ve memura, işçiye, köylüye yüzde üçyüze varan zamları da kendi iktidarları zamanında yapıldığını ifade etti.

Teşkilatlanma başkanı da yapılan bir aylık çalışma hakkında partililere bilgiler verdi.

Mahalle birim başkanları tek tek kendilerini ve mahallelerinde nasıl bir çalışma yürttüklerini anlattılar. Yaklaşan seçimlere yönelikte daha iyi verimli nasıl olunabilir diye de önerilerini sundular.

Konuşmasını yapmak için kürsüye gelen AGD başkanı Mehmet Aksu, gençlik derneği olarak simdiye kadar yapılan çalışmaları hakkında kısaca bilgiler verdikten sonra bu millet bu vatan için canını verecek olan gençleri yetiştirdiğini ve yetiştirmeye devam edeceğini belirtti.

Divan toplantısında bir konuşma da yapan Esmerer,Esenyurt ilçesinin istanbul ve Türkiye için önemli bir ilçe olduğunu söyledikten sonra parti olarak inançlarını hayata hakim kılacaklarını belirti.

Türkiye’de bir yanlış batılılaşma,özenme olduğunu buna örnek olarak da yılbaşı kutlamalarını gösterdikten sonra buranın bir islam ülkesi olduğunu, Hasanların, Ahmetlerin, Mehmetlerin, Ayşelerin, Fatmaların Georgelardan Merrylerden ve Hanslardan farksız bir yılbaşı kutladığını söyledi.

Kısaca Türkiye ve dünyadaki olaylara değinen Esmerer Adaletin olmadığı yerde anarjinin olacağını belirtikten sonra hep beraber adaleti sağlamak için Tüm Türkiye olarak ellerinden ne geliyorsa yapacaklarını ifade etti.

DKM/MHA/İSTANBUL

ETİKETLER :
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA