Yılbaşında Thin Spa Fitnessta Nostalji Rüzgârı Esti.

Beylikdüzü THIN SPA FITNESS’ın sahibi olan Cengiz ÖZKAN Bey yılbaşına özel ücretsiz olarak düzenlediği partiye kendisini kırmayıp gelen misafirlerine özel bir gece yaşattı.
Bu haber 2015-01-08 15:35:02 eklenmiş ve 429 kez görüntülenmiştir.

Şenol İpek’in sunumunu yaptığı yılbaşı partisine katkısı olan ve Thin Spa Fitness sahibi olan Cengiz  ÖZKAN Bey’i kırmayıp gelen birbirlerinden çok değerli sanatçılara tek tek plaket takdim edildi. Thin Spa Fitness’in yılbaşına yönelik düzenlediği gecede adeta nostalji rüzgarı esti.Davetlilere bakınca kimler yoktu ki, Nuri Alço, Yusuf Sezgin, Tuğba Özay, Tarık Mengüç, Ahmet Selçuk İlkan, Hababam sınıfı, Teoman Ayık, Ahmet Arıman, Tuncay Akça, Hababam vokal grubunun yanı sıra sürpriz sanatçılarında yer aldığı gecede Yeşilçam sohbeti, müzik keyfi doyasıya yaşandı.

Hababam sınıfı üyelerinin sahnede birlikte söylediği, şarkılara eşlik eden ,davetli misafirler eskiyi aratmadı. Spor salonun büyüklüğü, Konsepti, Dizaynı Sahne düzeni özenle seçilmişti. Eski Best clup olarak bilinen, spor salonu şimdilerde yenilenen işletmesiyle Thin olarak üye ve misafirlerine kapılarını açtı.

 

Doğru Yer Doğru Zaman

6500 metrekare üzerine kurulmuş, bölgenin en büyük spor ve sağlıklı yaşam merkezi, THİN spor salonundan öte 'Yeni Nesil Spor ve Aktivite Merkezi' olmayı vaat ediyor. Sauna, Türk Hamamı, Fin Hamamı, Yarı olimpik kapalı yüzme havuzu, Masaj odaları, Spor yapmak, Eğlenmek, Yeni insanlarla tanışmak, Yeni lezzetler tatmak, Sağlıklı yaşamak… Zamanı kaliteli yaşamak için sizleri de THİN’e bekleriz.

Spor ve Etkinlik

Yüzme, GYM Cardio, İstasyon çalışması, Spinning, Voleybol, Pilates, Cardio, Kick Box, Finness, Basketbol, Masa Tenisi ve Aerobik’inde yer aldığı spor salonunda ebeveynler spor yaparken çocukların eğlenmesi için de uzman bakıcılar eşliğinde eğlenceli vakit geçirmeleri için çocuk bakım odaları oluşturulmuş.

M.H.A

ETİKETLER :
Diğer Kurdistan haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA