Yukarı Çamurlu Köyü Öğrencileri İstediklerine Kavuştular

Iğdır’a bağlı Aralık ilçesi Yukarı Çamurlu Köyü İlk Öğretim Okulu öğrencilereine İl Milli Eğitim Müdürlüğünden Kitap ve spor aletleri desteği yapıldı
Bu haber 2014-12-23 18:00:42 eklenmiş ve 1224 kez görüntülenmiştir.

Haber: Murat AKKUŞ-Iğdır

 

Iğdır’a bağlı Aralık ilçesi Yukarı Çamurlu Köyü İlk Öğretim Okulu öğrencilereine İl Milli Eğitim Müdürlüğünden Kitap ve spor aletleri desteği yapıldı. Okuldaki öğreniclerin talebini yerine getiren Iğdır İl Milli Eğitim Müdürlüğü test kitaplarının yanı sıra Iğdır İl Gençlik ve Spor Müdürlüğünden temin edilen Hentbol, Voleybol, Futbol topları ile, Badminton raketi ve toplarını okulda öğrencilere dağıtıldı.

 

 

İl Milli Eğitim Müdür yardımcıları Ahmet Gelal ile Muhittin Yücel tarafından teslim edilen test kitapları ile spor malzemelerini alan öğrenciler sevinçlerini gizlemediler. Mutlulukları yüzlerinden okunan öğrenciler ihtiyaç duydukları spor malzemeleri ile hemen oyuna tutuştular. Okul Müdürü Servet Kaya ve Beden Eğitimi Öğretmeni Sevda Yiğit ile birlikte dağıtılan test kitapları ile de eğitimlerini geliştirecek olan öğrenciler okullarına bilgisayar istediler. İki bilgisayarı olan okulda bilgisayar sınıfı için bilgisayar temini ile ilgili olarak İl Milli Eğitim Müdür yardımcıları Gelal ve Yücel notlarını aldılar.

 

 

ETİKETLER :
Diğer haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA