TURKOGLU OGUT VE KAYA DONEMI KAPANMALIDIR

TURKOGLU OGUT VE KAYA DONEMI KAPANMALIDIR
Bu haber 2014-12-23 15:30:38 eklenmiş ve 1108 kez görüntülenmiştir.
TURKOGLU OGUT VE KAYA DONEMI KAPANMALIDIR  
Türkoğlu Kaşarlanmış siyasetçilerden Ardahan ve Ardahanlıların kurtulması şart diyerek Ensar Öğüt ve Saffet kaya'nın Ardahan'a göç ve felaket dayatan iki önemli kişilik olduklarını artık Ardahanlıların bu tür insanlara geçit vermemesini istedi.
TBMM’ de görüşülmeye devam eden 2015 Bütçe Görüşmeleri sırasın 2. konuşmayı yaparak, Ardahan ve bölge illerinin sorunlarını dile getiren CHP Ardahan Miletvekiline bir de eleştiri geldi. Ardahanlı Mali Müşavir Ömer Türkoğlu kendi facebook sayfasında ele aldığı bir açıklama ile Ensar Öğüt’ün döneminin kapanması gerektiğine dikkat çekti. İşte Türkoğlu’nun Öğüt ile ilgili o açıklaması;
CHP ARDAHAN MİLLETVEKİLİ ENSAR ÖĞÜT: SAYIN ÖĞÜT SENİN MİLLETVEKİLLİĞİ DÖNEMİNDE CHP DE OLAN ÇILDIR BELEDİYESİNİ DSP VE POSOF BELEDİYESİNİ AK PARTİ ALDI.ÇILDIR VE POSOF İLÇELERİNDE CHP DE BİRER ADET İL GENEL MECLİSİ ÜYELİKLERİ VARDI VE BİRER ADET OLAN İL GENEL MECLİS ÜYELİKLERİNİ DE KAYBETTİNİZ.YİNE ÇILDIR AŞIKŞENLİK-HANAK ORTAKENT BELEDİYELERİ CHP DE İDİ BU BELEDİYELERDE KAPANDI.GÖLE KÖPRÜLÜ (GROVENG) DSP İDİ DSP BELEDİYE BASKANI VE DSP ÖRGÜTÜNÜN ÇALIŞMALARI İLE BU BELDE BELEDİYESİ KAPANMADI.BASINA AÇIKLAMA YAPIYORSUN KÖPRÜLÜ BELDESİNDE BELEDİYE SEÇİMİ VAR ADAYLARA MÜJDE VERİYORSUN.BELDE BELEDİYE BAŞKANLIĞI SEÇİMİ VAR DİYE. KÖPRÜLÜ BELDESİ BELEDİYESİNİN KAPANMAMASI DSP BELEDİYE BAŞKANIN ONURLU MÜCADELESİDİR. BUNA SAHİP ÇIKMA.SEN ÖNCE KAYBETTİĞİN BELEDİYE VE KAYBETTİĞİN İL GENEL MECLİS ÜYELİKLERİNİ NEDEN KAYBETTİN ONU DÜŞÜN. ARDAHAN HALKI UYANDI.ARTIK ARDAHAN DA ARDAHAN LININ DEYİŞİ İLE ÇANTACI ADAY İSTEMİYOR. ARDAHAN’I ARDAHAN DA SİYASET YAPAN SİYASETÇİLERE BIRAKIN.ARDAHAN ÇANTACI ADAYI ARTIK HAK ETMİYOR. SAYGILARIMLA
**KAYA’YI DA ELEŞTİRMİŞTİ..
Ensar Öğüt’ün döneminin kapanması gerektiğine dikkat çeken Ardahanlı Mali Müşavir Ömer Türkoğlu bir süre önece Saffet Kaya’ya yönelik eleştiride bulunmuştu.
İşte O açıklama;
Genel Seçimlerde DSP’den Ardahan Milletvekili adayı olması beklenen Mali Müşavir Ömer Türkoğlu, sözde kurtarıcı siyasetçilere özel hatırlatmalarda bulundu. Özellikle Ardahan da 20 yıldır siyaset yapan Saffet Kaya’ya balyoz gibi çarpan Ömer Türkoğlu, zamanı gelince bildiği her şeyi anlatacağını söyledi. Gazetecilere özel açıklamalarda bulunan Türkoğlu: “Ardahan il olurken, o günkü nüfus ile bu günkü nüfus arasındaki yaşanan göç dalgasının tek sebebini geçmişte siyaset yapanlara bağlıyorum. Büyük siyasetçilerimiz yatırımların gelmesinde, sorunlarımızın çözümünde ve yıllardır mağdur edilen bölge insanına, aş iş bulamadığı için büyük metropollere göç başlayarak halen daha devam etmektedir. Ardahan tarım ve hayvancılık bölgesi olduğu halde bu bölgede bu sektör üzerinde hiçbir faaliyet başlamadı” dedi.
**ARDAHAN ET (AR-ET) NİYE YATIYOR!.. Ardahan’da yaşanan sorunları özel bir titizlikle dile getiren Mali Müşavir Ömer Türkoğlu, bu sefer Ar-Et’i masaya yatırıyor! DSP’li Mali Müşavir Ömer Türkoğlu, bölgenin gelişmesine ve hayvancılığın büyümesine katkı sunacak AR-ET’in neden kapalı olduğunu da sordu. Bu tesis neden yıllardır kapalı duruyor diyen Türkoğlu: “Bu milyon dolarlık tesisin sahibi kim? Burayı sözde açık tutup üzerinde çeşitli büyük meblağlı krediler kullanarak rant kazananlar kimlerdir? Yaklaşık 20 yıldır Ardahan siyasetinde sahneye oynayanlar, bölgenin gelişmesine en büyük katkıyı sağlayacak bu tesisi neden faaliyete sokmuyorlar? Bu memlekette 20 yıldır yalan üretenler, hangi yüzle kamuoyunun karşısına çıkıyorlar. Bu tesis sayesinde ceplerini dolduranlar, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının en büyük ihalelerine bu tesisin adıyla ihaleye girenler ve ihracat yapanlar, aynı zamanda bu tesisin adıyla Amerika, İngiltere, İskoçya ve birçok batı ülkelerinde bizon, Angus ve buna benzer hastalıklı olduğu ileri sürülen büyükbaş hayvan ithalatı yaparak hayvancılığa darbe vuran ihanet şebekesini merak ediyoruz. Yine bu tesisin adını kullanarak İzmir’de çeşitli ihalelere giren bu ile en büyük düşmanlığı yapan kişi ya da kişilerden kamuoyunu rahatlatacak açıklama bekliyorum. Bu tesisin işletilmesi ve bu tesise entegre tesislerin yapılması halinde bir taraftan göç duracak, diğer taraftan da bölge ekonomisi başta olmak üzere istihdamda sağlanacağı unutulmamalıdır” dedi.
**KAPANAN BELEDİYELER SAFFET KAYA’NIN ESERLERİDİR! Çıldır Aşıkşenlik, Hanak Ortakent ve Göle Köprülü Beldelerinin kapanmasının tek sebebinin 2007-2011 döneminde AK Parti Ardahan Milletvekili olan Saffet Kaya zamanında kapandığını dile getiren Tükoğlu, “Köprülü Belde Belediyesinin Başkanı DSP’li olduğu için özel gayret ve çalışması nedeniyle bu beldemiz kapanmaktan kurtulmuştur. Bu başarı DSP Belediye Başkanı Yıldırım Sarıkaya’nın başarısıdır. Saffet Kaya ve diğer siyasiler bu başarıya sahip çıkmasınlar gölgede düşürmesinler ve benim eserim de demesinler. Saffet Kaya, doğup büyüdüğün köyün Çetinsu (Beberek) İlköğretim okulu kapanmıştır. Ardahan’da oturacak bir evin bile yok, sen kime caka satıyorsun, bu memleket sahipsiz değildir. Ardahan’da oturacak bir evin olmadığı halde köyündeki İlköğretimin kapanmasına engel olamayan Saffet Kaya, şimdi ise Ardahan’ı kurtarmaya geliyormuş, bırakın bu palavraları ve ayakları, halkın gözü açıldı. Ardahan’ı Ardahan’da yaşayan siyasetçilere bırakın” ifadelerini kullandı.
ETİKETLER :
Diğer Serhat News haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA