EN DEVRİMCİ GAZETECİ ÇETİN YILMAZ...

Alternatif Doğuş Gazetesi imtiyaz sahibi Çetin Yılmaz'ın geleneksel hale getirdiği dayanışma gecesi muhteşem geçti.
Bu haber 2014-12-19 02:00:41 eklenmiş ve 1916 kez görüntülenmiştir.

EN DEVRİMCİ GAZETECİ ÇETİN YILMAZ...

 

Araştırmacı Gazeteci  Yazar Çetin Yılmaz'dan Muhteşem Gece. Alternatif Doğuş Gazetesi imtiyaz sahibi Çetin Yılmaz'ın geleneksel hale getirdiği dayanışma gecesi muhteşem geçti. Beylikdüzünde yapılan geceye milletvekilinden iş adamına siyasi partilerden STK'lara, STK'lardan basına yoğun bir devrimci akını ve katılımı  oldu. Salon doldu taştı. Kaz eti başta olmak üzere, Kars-Ardahanın yöresel yemeklerinin ikram edildiği gecede sunucudan sanatçıya herşey dörtdörtlük dizayn edilmişti...

 

Sunucu Yılmazı anons ederken, en çok dayak yiyen, en çok baskıya, davaya maruz kalan bir gazeteci olarak Çetin Yılmaz aynı zamanda araştırmacı gazeteci-yazar kimliği ile de en çok ödül alan gazetcidir. Cesaret ve feragatte üstüne yoktur dedi. Yılmazın cesaret başta olmak üzere, aldığı ödülleri sıraladı. Yerel basında Yılmazın en cesur, en devrimci gazeteci olduğunu herkesin bildiğini söyledi. Bu devrimci ve dürüst kişiliği nedeni ile onu yanlız bırakmadık. Bu gecede hep birlikte sahip çıktık dedi.

 

Gecenin devrimci ruhuna uygun bir müzikle sahneye çikan sanatçı, Seyda Perincekin itin birisi parcasiyla davetlileri coşturdu. Yılmaz'ı motive etdi.

 

Şarkıdan aldığı ilhamla gecenin açılış konuşmasını yapan Yılmaz, Ak Partiyi yerden yere vurdu. Diğer partilere dokunmadı. Ak Partinin diktatör bir yapı olduğunu saldırı ve baskının  tavan yaptığını, hitlervari bir baskı ve faşizmin giderek ülkeyi sardığını söyledi. Türkiye uçyuruma gidiyor. Tecavüze uğrayan kız çocukları suçlu ilan ediliyor, işid terörü tecavüzleri meşru ve alkış alıyor. Ülkenin bu darbeci faşist ve gerici zihniyetten kurtarılması şart dedi.

 

Bölgemizin en devrimci iş adamlarından biri olan Erdoğan Tok'da Yılmaz'a en çok destek veren  iş adamı ünvanıyla  gecede plaket aldı. Plaketini de devrimci kşiliği ile tanıdığımız milletvekili Ensar Öğüt verdi. Ardından Yılmaza katkı yapan diğer iş adamlarının plaketleri verildi. Katılımcılar anons edildi.

 

CHP'lilerin yoğunlukta olduğu gecede Yılmaz'ın bu devrimci çıkışı ve konuşması bazı Ak Partilileri rahatsız ettiğinden erken ayrıldılar. Bazıları şaşırdı. Büyük çoğunluksa alkışladı.

 

Özet olarak başarılı sevilen-sayılan, sözünü esirgemeyen bir araştırmacı-devrimci-gazeteci yazar ünvanını fazlasıyla hak eden yılmaz, az  bulunur cesarete sahip bir devrimci gazeteci, araştırmacı-yazar  ünvanlarını fazlasıyla hak ettiğine de tanıklık ettiğimiz devrimci bir gece yaşamamızı sağladı...

 

 

ETİKETLER :
Diğer haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA