İstanbul Esenyurt Saadet Partisi Kasım Ayı Divan Toplantısı

Saadet Partisi Esenyurt İlçe Teşkilatının Kasım ayı divan toplantısı coşkuyla yapıldı.
Bu haber 2014-12-17 13:04:44 eklenmiş ve 649 kez görüntülenmiştir.

yapıldı.

Yoğun bir şekilde toplantıya katılan Milli Görüş’lüler Dünyada ve Türkiye’de gelişen olayları değerlendirdi.

İslam âleminin şu anda içinde bulunduğu kaus ortamında nasıl çıkacağına dair değerlendirmeler yaptı.

İlçe başkanı olan Sayın Peyami Aksu divan toplantısında bazı önemli değerlendirmelerde bulundu. Peyami Aksu yaşanılır bir Türkiye, yeniden büyük Türkiye ve yeni adil bir dünyanın nasıl kurulacağıyla alakalı fikirlerini beyan etti.

Kasım ayı divan toplantısına 20 mahallenin başkanları tam kadro katıldı. Yaklaşan seçimlere dair görüşlerini dile getiren mahalle başkanları ev ev, mahalle mahalle dolaşıp Milli Görüş’ü yeniden iktidara getireceklerini söylediler.

Divan toplantısında sırayla görüşlerini ve çalışmalarını beyan eden Milli Görüş’lüler insanlığın huzura kavuşması için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini belirttiler.

Mesih EROL/Dkmhaber/Esenyurt

ETİKETLER :
Diğer Kurdistan haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
ÇOK OKUNANLAR
SON YORUMLANANLAR
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA