Göle Derneği:

İstanbul Göle Kültür ve Dayanışma Derneği genel seçim öncesi bütün Göle'lilerin katılacağı "Göle Siyasetçisini arıyor" toplantısını yapacak.
Bu haber 2014-12-13 11:23:56 eklenmiş ve 1335 kez görüntülenmiştir.

 

Siyasette yeni bir anlayış geliştireceğiz

Toplantı hakkında bilgi veren İstanbul Göle Kültür ve Dayanışma Dernek Başkanı Ertekin Baysan; İstanbul'da yaşayan 130 binin üzerindeki Göle'li hemşehrilerimizin siyasi temsilcilerini seçmek için çok kapsamlı toplantıyı yapıp siyasi dayanışmayı üst seviyeye çıkarıp akabinde siyasi liderlerimizi belirlemek için yeni bir yol haritası belirleyeceğiz.

Göle Kültür ve Dayanışma Dernek Bakanı Ertekin Baysan; İstanbul'da 130 binden fazla Göleli hemşehrimiz yaşıyor. Bu potansiyeli aktif hale getirmek için birçok proje hazırladık bunların içinde hemşehri dayanışması, ekonomi dayanışma ve özellikle siyasi bir dayanışma kültürünü geliştirmek için yeni bir yol izleyeceğiz. dedi

Siyasette kaybeden değil hep kazanan Göleli hemşehrilerimizin arkasında durmanın koşullarını yaratacağız diyen Başkan Ertekin Baysan; Bu toplantıda Göle'li siyasetçilerini ve Kanat önderlerinin fikirlerini alıp, bu tarihi yürüyüşümüzde yeni bir yol haritasının oluşmasında bütün Göle'li hemşehrilerimizin fikrini alcağız. Dedi.

Yapacağımız kurultay niteliğindeki bu toplantıda Bütün Göleliler olarak eksiklerimizi görür, geçmişten ders çıkarırsak Göle'liler bundan sonra yerel ve genel seçimlerde çok aday değil tek adaylar etrafında birleşip Siyasette yeni bir siyasi anlayış geliştirip, adaylarımızı kazanmasını sağlayıp diyerek konuşmalarını şöyle sürdürdü?

Geleneksel Kaz gecemizi yapacağız

 

Her yıl geleneksel olarak yapılan 1500-2000 bin Göle'linin bir araya getiren geleneksel kaz gecemizi Ocak ayında yapıp yine binlerce hemşehrimizi bir araya getirmenin mutluluğunu yaşayacağız.

Bütün Göleli hemşehrilerimizin geçmişte yapılan gecelerdeki eksiklerimizi bu gecelerdeki eleştirilerini dikkate alarak, bu gece'de siyasetçilere söz vermeyeceğiz. Ama sadece Göle'lilere ve Göle'li siyasilere söz verip, gecede sadece Göle'nin kültürünü yaşatmanın gayreti içinde olacağız.

GÖL- FED'i kuracağız 

İstanbul'a göç eden Göle ilçesinin 32 para köye dernek kurmuş durumda Bu dağınıklığı tek çatı altında toplamak için Göle dernekler Federasyonunu kuracağız.

ETİKETLER :
Diğer STK-Dernekler haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA