Aras EDAŞ Iğdır İl Koordinatörlüğünün Yeni Binası Hizmete Girdi

Aras EDAŞ Iğdır İl Koordinatörlüğü yeni hizmet binasına taşındı. Daha önce hayvan pazarının yanında hizmet veren kurumun şehir dışında olması yurttaşlara ulaşımda bir külfet yüklüyordu
Bu haber 2014-12-12 11:28:05 eklenmiş ve 992 kez görüntülenmiştir.

Haber: Murat AKKUŞ-Iğdır

 

Aras EDAŞ Iğdır İl Koordinatörlüğü yeni hizmet binasına taşındı. Daha önce hayvan pazarının yanında hizmet veren kurumun şehir dışında olması yurttaşlara ulaşımda bir külfet yüklüyordu. Yeni adres ise şehrin tam merkezi bir yer PTT’nin paralelinde bulunan güzide sokak No:3/5’te hizmet verilecek. Aras EDAŞ Iğdır İl Koordinatörlüğünün yeni hizmet binası dün saat 14.00’da yapılan açılışla hizmete girdi. 

11 Aralık 2014 Perşembe günü yapılan Aras EDAŞ İl Koordinatörlüğünün yeni hizmet binasının açılış törenine; Iğdır Valisi Davut Haner, Aras EDAŞ Genel Müdürü Abdulkadir Köker, Iğdır Belediyesi Eş Başkanları Av.Şaziye Önder,  Av. Murat Yikit, İl Genel Sekreteri Ferhat Akkuş, Aras EDAŞ Iğdır İl Koordinatör Özgün Ersoyoğlu, ilçe ve belde belediye başkanları, kurum müdürleri ve davetliler katıldı.

    Genel Müdür Köker, yaptığı açılış konuşmasında Iğdır halkına daha kaliteli  hizmet sunabilmek için İl Koordinatörlüğünün yeni hizmet binasına taşındığını belirtti. Akabinde bir konuşma yapan Vali Davut Haner, yeni hizmet binasının hayırlı olmasını dileyerek, çalışanlara başarı temennisinde bulundu. Konuşmaların ardından davetliler hizmet binasının açılışını birlikte yaptılar. 

Türkiye’de ve ilimizde elektrik kurumu özelleştikten sonra kurum kâra geçtiği gibi köy ve mahallelerde sokak lambaları da aydınlanmaya başladı. Elektrikte Iğdır şimdi daha aydınlık. Daha da aydınlanacak...

Açılıştan Kareler:
  





ETİKETLER :
Diğer haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA