ARDA-FED KİMİ ZİYARETE GİTTİ?.

Yönetim kurulu bilgisini alma gereği bile duymadan tek başına kararlar almakla suçlanan ARDA-FED Genel Başkanı Yaşar Geler, kafası çok karışmış olmalı ki Ardahan Kültür Evini ziyaret edecegine
Bu haber 2014-11-30 16:15:30 eklenmiş ve 538 kez görüntülenmiştir.

Yönetimi devir aldığı günden bu güne Ardahan'lıların beklentileri yerine Facebook dernekçileri gibi davranan Yönetim anlayışı her kesimi hayal kırıklığına uğratmaya devam ediyor.

 


Ardahan Kültür Evi Üzerinde oynan oyunlara boyun eğercesine hiç bir tepki göstermeyen, hatta Terlan Kaya gibi AKP yağdanlığından yağlanmak isteyen ARDA-FED Yöneticileri, üyesi olan Ardahan kültür evi yönetimine yapılan opresyonu destekler nitelikte görüşmeler, ziyaretler gerçekleştiriyor olması kamuoyunda travma etkisi yarattı. 

 


Kafa koparma politikasıyla İstifa etmek zorunda bırakılan Tuncer Dağ'ın boşaltmış olduğu Koltuğa Kadıoğlu'nun ataması ile koltuğa oturan Efrail Çifçi; Kültür evi üzerindeki sis perdelerini kaldırmaya çalışırken, Kadıoğlu'nun vermiş olduğu talimat doğrultusunda verilecek olan binada, "İlçe derneklerine yer vermeyeceksiniz" dediğini duyan Ardahan Kültür evi başkan yardımcısı Aynı zamanda ARDA-FED yönetiminde de basından sorumlu Ramazan TAN Ele aldığı 
ALİ CENGİZ OYUNU TUTTU. Bu yazısıyla hararetlenen Ardahan'lılar daha kendine gelmeden bir sarsıntıda Yaşar Gelerden geldi.  

 

Zaten yönetimi tarafından eleştirilen ve genel kuru istemini yüksek sesle dillendirilen ARDA-FED, Ardahan Kültür Evi üzerindeki oyunları desteklercesine, sözde Kültür evini ziyaret etmeleri kamuoyuna kül yutturmaktır.

Çekilen fotoğraflara bakıldığında gittikleri mekanın duvarlarını süsleyen resimlerde AKP nin kurucusu R.Tayip Erdoğan ve Esenyurt belediye başkanı AKP li Nejmi Kadı oğlunun resimleriyle donatılan AKP binasında ne işiniz vardı diye sormak her Ardahan'lının hakkı olduğu gibi, biz bölge basınında sorma hakkıdır.

 

Ardahan kültür evi mevcut yönetiminin daha dün, AKP İlçe teşkilatına hiç bir Ardahan'lıyı almayan AKP Esenyurt ilçe başkanına TEBRİKLER BİZ YOKUZ ziyareti neyse. bu ziyarette aynısıdır.

Suat İnceder/ DKMHABER

ETİKETLER :
Diğer Kurdistan haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA