MİGROS SOKAK HAYVANLARINA SAHİP ÇIKTI...

Migros'un raflardan kaldırdığı ürünleri imha etmek yerine açlıkla mücadele eden hayvanlar yararına kullanmaya basladı.
Bu haber 2014-11-30 13:14:54 eklenmiş ve 838 kez görüntülenmiştir.

MİGROS SOKAK HAYVANLARINA SAHİP ÇIKTI...

 

MİGROS GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

 

Migros'un raflardan kaldırdığı ürünleri imha etmek yerine açlıkla mücadele eden hayvanlar yararına kullanmaya basladı.

 

A Ufuk Işık

Zonguldak, Türkiye

Türkiye’de modern modern perakende sektörünün öncüsü olan, sürdürülebilir kalitesi ile müşteri memnuniyetini ve saygınlığını her daim koruyan bir firma olarak Türk Halkına en iyi şekilde hizmet verme gayretinde olan Migros pek çoğumuzun takdirini kazanmaktadır.

 

Bildiğimiz kadarıyla müşterilerine en iyi hizmeti verme gayesini taşıyan migros son kullanma tarihi geçmesine kısa bir süre kala ürünlerini raflardan çekmekte ve bu ürünleri imha etmektedir.

 

Ülkemizde bakımevlerinde, ormanlarda, ıssız otoyol köşelerinde ve sokaklarda yüzbinlerce kedi ve köpek yaşam savaşı vermektedir. Her türlü insan zulmüne maruz kalan açlıkla susuzlukla ve birbirleriyle mücadele etmek zorunda kalan bu hayvanların açlıktan birbirlerini parçalayıp yediklerine bizler şahit olmaktayız. Zaman zaman yapmakta olduğumuz kampanyalarla hiçbir menfaat gözetmeksizin bu hayvanları hayatta tutma gayesindeyiz.

 

Migros gibi büyük bir kurumun son kullanma tarihi geçen ürünlerini  bakımevlerine ya da sokak hayvanlarına gönül vermiş  gecesini gündüzünü onları hayatta tutmaya adayan biz gönüllülere vermesi demek, binlerce hayvanın Migros sayesinde hayata tutunması demektir. Makarna, konserve, patates,ekmek,kuru mama,et (et ürünlerini en kısa sürede bozulmadan)leri vb. imha etmek yerine Türkiye’nin dört bir yanında yer yer bayat ekmek dahi bulup besleyemediğimiz bu canlılara verilmek üzere biz yaşam hakkı aktivistlerine vermesini temenni ediyoruz.

 

 

Migros'un tamamen vicdani bir tavırla yazdığımız dilekçemize olumlu olarak dönüş yaparak gözümüzdeki marka değerinizi sarsılmaz bir değer haline gelmesini umuyoruz.

ETİKETLER :
Diğer haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
ÇOK OKUNANLAR
SON YORUMLANANLAR
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA