TÜRKİYE SİYASİ PARTİLER ÇÖPLÜĞÜNE DÖNÜŞÜYOR...

Tüzüklerine bakıldığında ya bir tarikat (fethuhilelah) yada bir toteme (Ataturk gibi) bağlı Türkiye ve Türkiye halklarının gerçekliği, Osmanlının cihanşumul misyon ve mirasından uzak
Bu haber 2014-11-19 10:23:03 eklenmiş ve 726 kez görüntülenmiştir.

TÜRKİYE SİYASİ PARTİLER ÇÖPLÜĞÜNE DÖNÜŞÜYOR...

 

Tüzüklerine bakıldığında ya bir tarikat (fethuhilelah) yada bir toteme (Ataturk gibi) bağlı Türkiye ve Türkiye halklarının gerçekliği, Osmanlının cihanşumul misyon ve mirasından uzak, bu toprakların kozmopolit yapılanması ile alakası olmayan birçok parti,  içinde bolca siyonist sembollerle piyasayı kaplamya başladılar.

 

Toplumun gelişmişlik düzeyi göz önüne alındığında bunlarının çoğunun tabela partisinden ibaret kalacağı şimdiden kendini belli etmektedir...

 

Seçimlere kısa bir süre kala Türkiye siyasetinde yeni oluşumlar dikkat çekiyor. Prof. Dr. Abdürrahim Karslı'nın Merkez Parti, İdris Bal'ın Demokratik Gelişim Partisi ve en son CHP'den istifa eden Ankara Milletvekili Emine Ülker Tarhan'ın Anadolu Partisi'ni kurmasının ardından yeni bir parti daha geliyor. Bir grup milliyetçi özellikle de sosyal medya üzerinde yoğun olarak duyurusunu yaptığı Milli Mücadele Partisi'nin yolda olduğu belirtiliyor.

 

Anadolu-Mezopotamya-Türkiye Halkları Nasıl Bir Parti Bekliyor:

Kafkaslardan Doğu Avrupa kıyılarına 350-400 milyon, diğer bileşenleri de dikkate aldığımızda 1,5 milyar insan Türkiye'yi merkezleri olarak görüyor.

İsraille gibi terörist devletler, daiş vb. terör çeteleri ile ilişkileri olmayan, bölgede terörizmin kökünü kazıyacak olan

Bölgede oluşturulan sahte sunni sınırları tarihe gömecek olan

Nato vb. katil-kapital yapılarla yollarını ayrıştırmış

Asyadan-Afrikaya İslam dünyası içinde :

Yeni siyasal yapılanma

Yeni ekonomik yapılanmlara

Yeni Kültürel Yapılanmalara imza atmayı hedefleyen, bu anlamda bilim ve teknikten savunma sanayine yüzyıllardır sömürü, sömürge ve soykırım altında olan halklara çıkış yolu sunabilecek siyasal hareketleri halklar istiyor.

Bu topraklar bu düzlemde düşünebilen 4-5  lider çıkarabildi:

Rahmetli Necmettin Erbakan

Rahmetli Turgut Özal

Recep Tayyip Erdoğan

Abdullah Öcalan

Muhsin Yazıcıoğlu

Yukarda vurguladığımız boşlukları görmeyen tarihi misyon ve mirasının farkında olmayan ve bu anlamda ortaya çıkan partiler olsa olsa iyi birer tabela partisi olurlar. Demokrasi bu ya çok renklilik...!

 

 

 

ETİKETLER :
Diğer DKM-Analiz haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA