AVRASYA MARATONUNDA ARDAHAN'I TANITTILAR...

Geçen Hafta yapılan uluslararası Avrasya Maratonu'na Ardahan Dernekler Federasyonu, federasyon gençlik kolları 'Ardahan'a Havaalanı' gayesiyle iyi bir çıkarma yaptılar.
Bu haber 2014-11-18 10:09:01 eklenmiş ve 1117 kez görüntülenmiştir.

AVRASYA MARATONUNDA ARDAHAN'I TANITTILAR...

 

Geçen Hafta yapılan uluslararası Avrasya Maratonu'na Ardahan Dernekler Federasyonu,  federasyon gençlik kolları 'Ardahan'a Havaalanı' gayesiyle iyi bir çıkarma yaptılar. Bu anlamda Ardahan ve Ardahanlılar ulusal yerel basın yer alarak Ardahanın reklamı yapıldı. Marathon bugüne kadar yapılan etkinliklerin içinde Ardahan'ı en iyi şekilde tanıtan etkinliklerden birine dönüştürüldü. Yaşlısı genciyle Ardahanlılar marathon'da yer aldılar...

 

 HABERİN FOTOLARI İÇİN LİNKE TIKLAYINIZ...

http://www.dogukulturmedya.com/2014fotoarsiv/id26.htm

 

ARDA-FED GENEL SEKTERERLİĞİNDEN!
ARDAHAN KAMUOYUNA...
Değerli Ardahanlı hemşehrilerimiz,

Bu yıl 36. yapılan Avrasya Maratonuna katılarak Ardahan'ımızın gündeminde bulunan ''Ardahan Havaalanı'' ile ilgili istek ve beklentilerimizi Ülke gündemine taşımaya çalıştık.

Bu günkü bu güzel etkinlikte federasyonumuzun en önemli örgütlenme bölümünü oluşturan Ardahan Gençliği ile ilk ve çok önemli bir etkinliğe imza atmış bulunuyoruz. Ardahan gençliği yaklaşık bir aydır büyük bir özveri ile bu önemli etkinliğe hazırlanmış ve bu gün gösterdikleri performanslarıyla adeta göz doldurmuşlardır. Bu anlamda kendilerini kutluyor, gençliğe umudumuzun her geçen gün daha da arttığını rahatlıkla söyleyebiliyoruz.

Bu günkü etkinlikte bizlere bir destek te bölgemize mensup ozanlarımızdan gelmiştir. Vahit Köroğlu ve İsrafil Uzunkaya ozanlarımıza federasyonumuza verdikleri destekten müteşekkiriz.
Ayrıca etkinliğe katkı veren Arda-Fed yönetim kurulu üyeleri, Ardahanımızın çoluk-çocuk, genç,yaşlı tüm insanlarına sonsuz teşekkürlerimizi bir borç biliyoruz.

 

Ardahan yerel basınımızdan destek veren ve etkinlik boyunca bizi takip eden Burhan Görkem'e de sonsuz sevgilerimizi sunarken, çok önemli bir konuyu yerel ve ulusal basına taşımanın mutluluğunu tüm Ardahan ve Ülke kamuoyuyla paylaşır, sevgi ve saygılar sunarız.16 Kasım 2014
Yaşar GELER
Genel Başkan

ETİKETLER :
Diğer STK-Dernekler haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA