MAMOSTE AYVAZ'IN EN MUTLU GÜNÜ

Mamaoste (Eğitimci) Ayvaz Yıldırım'ın iletişim sektöründe işveren oğlu Ercan Yıldırım'ın düğünü Esenyurtta lüks bir düğün salonun da yapıldı.
Bu haber 2014-11-17 13:45:39 eklenmiş ve 3154 kez görüntülenmiştir.

MAMOSTE AYVAZ'IN EN MUTLU GÜNÜ

 

STK'larımız içinde sağlam duruşu, toplumsal alana olan duyarlılığı, herhangibir çıkar kaygısı gütmeden toplumsal alanda yaptığı  çalışmalarıyla  tanıdığımız  Mamaoste (Eğitimci) Ayvaz Yıldırım'ın iletişim sektöründe işveren oğlu Ercan Yıldırım'ın  düğünü Esenyurtta lüks bir düğün salonun da yapıldı.

 

Ercan Yıldırım'ın Hayatını Hülya Yıldırım'la birleştirdiği düğüne başta Hoçvan İş, STK dünyası olmak üzere gelin ve damadın akrabalarından, halktan, hocanın akran ve arkadaşlarından yoğun bir katılım oldu. Zaman geçtikçe salon doldu taştı. Adım atılacak yer kalmadı.

 

Düğünün yapıldığı gün ve saatlerde Hoçvanlılar hüzün ve mutluluğu bir arada yaşadılar. Aynı gün Hoçvan'da iki cenaze vardı. Hoç-Fed yönetiminde 2 dönem yer alan Şahvelet (Yunus) Gökçe'nin ve Federasyon Başkanı Yakup Mavzer'in cenazeleri vardı. Cenazeler olmasına rağmen toplumsal alandaki duyarlılığı ile tanıdığımız Yunus Gökçe düğüne de gelerek takı ve hediyelerini takdim etdi. Başsağlığı dilediğimiz Gökçe, "Düğünde bizim, cenazede bizim, bundan dolayı hepsine katılmak zorundayız" diyerek yöneticiliğin ne olduğu anlamında önemli bir ders verdi. her zaman olduğu gibi önemli bir duruş sergiledi.

 

Düğüne bölgemizin STK'ları, Sinop derneği başta olamk üzere Esenyurttan birçok STK ve Dernekten  yoğun bir katılımın yanı sıra, İş dünyasından da yoğun bir katılım oldu.

 

Doğu Medya İmtiyaz Sahibi  İstanbul Ardahanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Yusuf Sit, Irmak Şirketler Gurubu-Irmak Holdingi  temsilen Göksel bey, Esenyurt'un önde gelen kaanat önderi Emlakçı Erbil Mengütay, Plastik hammadde sektöründe bölgemizin önde gelen iş adamlarından İmdat Yıldız, inşaat sektöründen Ekyıl İnşaatın sahibi Caner Yıldırım, Saffet Balıkçılıktan iş adamı Alihan Tağ,  gıda ve hizmet sektöründe tanıdığımız Qellık Köyü Derneği ve Hoç-Fed'in kurucuları arasında yer alan Adil Usta kebep salonlarının sahibi Adil Özer,  hizmet sektöründe toplumsal duyarlılığı ile tanıdığımız Kanatçı Murat Ustanın Sahibi Adil Öztürk, İnşaat Sektöründen Yücel Avşar  ve onlarca iş adamı, esnaf hocayı bu mutlu gününde yanlız bırakmadılar.

 

Düğünde sunumu usta sunucu Turgay Zorba Yaparken, sanatçı olartakta  Hoçvanın önde gelen sanatçısı Berwar, yine hoçvanlı genç bir yetenek olan Kürd müziğine vakıf olması, harika yorumu ve sesi ile Hoçvan'ın bünyesinden çıkan genç sanatçı Gencey Morkoç ve bir çok sanatçı düğünde sahne aldılar...

 

DÜĞÜNDEN KARELER (Fotoğrafları görmek için alttaki linke tıklayınız...)

http://www.dogukulturmedya.com/2014fotoarsiv/id25.htm

 

 

DÜĞÜNDEN İZLENİMLER

 

Esenyurtta bu yönlü yoğun katılımlı bir düğüne Adil Usta'nın (Adil Özer'in) oğlunun düğününde de şahit olmuştuk.

 

Esenyurtta halk,  hemşerilerimiz, derneklerin, iş dünyasının kime ne değer vereceğini bildiği gibi düğün vb. etkinliklerde de kimlerin toplumsal alanda özne olduğunu, gerçek anlamda kanaat önderi olduğunu görme şansını da yakalamamızı sağlıyor.

 ayvazhocadugun__5_.jpg

Oğlunun düğününde Ayvaz Yıldırımın basında çıkan şişme kanaat önderlerinin aksine  bölgemizin önde gelen gerçek kanaat önderlerinden biri olduğunu gördük.

 

Özer gibi, Yıldırım gibi herhangibir çıkar kaygısı gütmeden toplumsal anlamda yürüyen kim olursa olsun toplum hak ettiği değeri veriyor.Böyle insanlarımız için ne yapsak azdır diyorlar...

 

 

Doğu Medya/Esenyurt

ETİKETLER :
Diğer haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA