Türkiye'den Çalınan Araçlar IŞİD'e Götürülüyor

Türkiye yolgeçen hanına döndü. Araçlar çalınıyor. Teröristler cirit atıyor. Daşi çetesi kadınları köleleştirip pazarlarda satıyor. Yüzlerce araç çalınıp götürülüyor.
Bu haber 2014-11-08 21:58:25 eklenmiş ve 593 kez görüntülenmiştir.

Türkiye'den Çalınan Araçlar IŞİD'e Götürülüyor

 

Türkiye yolgeçen hanına döndü.  Araçlar çalınıyor. Teröristler cirit atıyor. Daşi çetesi kadınları köleleştirip pazarlarda satıyor. Yüzlerce araç çalınıp götürülüyor. Adeta kanun, nizam kalmadı. Özellikle Türkiye’den Suriye’ye yüzlerce çalıntı araç’ın götürülmesi Türkiye devlet olarak İşide yardım mı ediyor şüphelerini iyice artırdı. Sınırda geçen, geçirilen araçlar kontrol edilmiyor mu, yüzlerce binlerce araç nasıl çalınıp yurt dışına götürülüyor. Bütün bu soru işaretleri devleti büyük bir töhmet altında bırakıyor…

 

İstanbul, Sultangazi'de 1 yıl içinde 62 tane araç çalındı. Çalınan kamyonet ve pikapların Suriye'ye götürüldüğü ve burada tank görevi yaptığı tespit edildi.

 

İstanbul, Sultagazi'ye dadanan hırsızlar, bölgeden 1 yıl içerisinde 62 tane araç çaldı. Çalınan araçların çoğunun kamyonet ve pikap olması dikkat çekerken bu araçların Suryiye'ye götürülerek IŞİD tarafından adeta tank gibi kullanıldığı öğrenildi.

 

ADETA TANK GÖREVİ GÖRÜYOR

 

Sultangazi'ye dadanan hırsızların özellikle kamyonet ve pikapları tercih etmesinin bir nedeni var. Çünkü bu araçlar Suriye'ye geçtiği anda adeta tank görevi görüyor.

 

SİLAH YÜKLEYİP ÇATIŞMAYA GİRİYORLAR

 

IŞİD'li militanlar bu araçların arkasına ağır silahlar yüklüyorlar ve çatışmaya giriyorlar. Yani bu araçlar bir nevi savaş makinesine dönüşüyor.

 

 

 

HIRSIZLIK MAĞDURU: HATAY'A KADAR GİTTİM AMA...

 

Aracı çalınan mağdurlar arasında bulunan Ramazan Temel, "Buradan Hatay, Demirköy'e kadar gittim. Orada bana 'Sizin aracı buradan Suriye'ye geçirdiler.' dediler. Ben oraya geçmek istedim ama gidemedim." dedi.

 

SABAH ARACINI BULAMADI

 

Başka bir mağdur ise Salim Bektaş isimli vatandaş. Akşam işinden evine gelen ve aracını kapısının önüne park eden Bektaş, Sabah kalktığında aracını yerinde bulumadı. Ancak aracının peşinin bırakmadı ve araştırma yaptı. Ve aracının Suriye'ye götürüldüğünü öğrendi.

 

"ÇARE BULUNSUN"

 

Şanslı olanlardan bazıları ise araçlarını Suriye'ye götürmeden buldu. Peş peşe gelen bu hırsızlık olayları ilçe sakinlerini canından bezdirmiş durumda. Vatandaşlar buna bir çare bulunmasını istiyor.

 

 

 

ETİKETLER :
Diğer haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA