HDP, HOÇ-FED yönetimini merkezinde ziyaret etti

HDP il ve Esenyurt ilçe yönetimiyle birlikte HOÇ-FED’i merkezinde ziyaret etti.
Bu haber 2014-11-08 13:57:40 eklenmiş ve 505 kez görüntülenmiştir.

HDP, HOÇ-FED yönetimini merkezinde ziyaret etti


HDP il ve Esenyurt ilçe yönetimiyle birlikte HOÇ-FED’i merkezinde ziyaret etti.

 

HDK, meclis girişim çalışmaları nezdinde Esenyurt’ta yapılacak HDP ilçe seçim kongresiyle ilgili sivil toplum ve demokratik örgütlerini ziyaret ediyor. HDK; ortak, adil demokratik bir yönetimin ortaya çıkması adına bölgedeki tüm sivil demokratik kurum, kuruluşları ve dernekleri ziyarette bulunacaklarını ifade etti


HDK Esenyurt ilçesi kongre çalışmaları için HOÇ FED yönetimini ziyareti sırasında önemli açıklamalarda bulundu.


HDK,’’HOÇ-FED bölgelenin insanını sosyo-kültürel anlamda ayakta tutmak için önemli bir kurum. Federasyon mücadelemize halkımıza önemli katkıları olmuştur. Özellikle bu son olağanüstü süreci yakinen takip edip önemli katkılarının olduğunu biliyoruz.’’dedi.


Toplantıda yönetimdeki arkadaşlar tek tek söz alarak yönetime nasıl destek sunacaklarını ifade ettiler. Ülkenin ve bölgenin salahiyeti için karşılıklı önemli temenni ve önerilerde bulunuldu.


Özellikle HDK yönetimindeki kişiler Abdullah Öcalan’ın özgür bırakılması için imza kampanyası düzenlediklerini ve ülke genelinde on milyonu bulması gereken imza kampanyasını devam ettirdiklerini ifade ettiler.


HDK, Kürt halkı toplumu artık siyaseti öğrendiğini kandırılamayacağını ifade ettikten sonra, hükümetin çıkardığı ve çıkaracağı demokratik paketlere hiç güvenlerinin olmadığını açıkladı.


Karşılıklı öneri ve temennilerde ilçe kongresinde nasıl bir yönetim istiyorsunuz sorusuna herkesin adil, dürüst, siyaset ahlakı olan, herkesle aynı mesafede duran,ilkeleri olan ve az da olsa süreç hakkında bilgi birikimi olan arkadaşların girmesi gerektiğinden dem vuruldu.


Özellikle bölge halkının psikolojisini anlayacak, sadece Kürt’lerin değil bölge halklarının tümünü kucaklayacak kişilerin girmesi önemli olduğu ifade edildi.


Son olarak bölgenin ve ülkenin salahiyeti için tüm stk ve siyasi partilerin doğrularını ve yanlışlarını göz önünde bulundurması gerektiği ifade edildi.

                                                      Mesih EROL/Doğu medya

 


ETİKETLER :
Diğer Kurdistan haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA