ÇANKAYA’DAN BEBEREK’E YARDIM ELİ

Çankaya Belediyesi sosyal medya üzerinden kendilerine ulaşan öğrencilere kırtasiye yardımında bulundu. Çankaya Belediyesi, dost elini Ardahan’a Beberek'e kadar uzattı.
Bu haber 2014-10-14 11:11:50 eklenmiş ve 660 kez görüntülenmiştir.

ÇANKAYA’DAN BEBEREK’E YARDIM ELİ

 

Çankaya Belediyesi sosyal medya üzerinden kendilerine ulaşan öğrencilere kırtasiye yardımında bulundu.  Çankaya Belediyesi, dost elini Ardahan’a Beberek'e kadar uzattı.

 

Yeni eğitim öğretim yılı dolayısıyla öğrencilere kırtasiye yardımında bulunan Çankaya Belediyesi’nin dost eli Türkiye’nin bir ucu, Ardahan’a kadar uzandı. Belediye, Çankaya sınırlarında öğrencilere verdiği desteği Ardahan’a kadar uzattı.

 

 

Bölgemizin yetiştirdiği en önemli gazetecilerden STK alanında uzmanlığı, mücadelesi  ile tanıdığımız  yayınlarımızın imtiyaz sahibi, Doğu Medya Genel yayın yönetmeni Yusuf Sit’in doduğu ve okulundan mezun olduğu köy olan Ardahan Merkez BEBEREK (Tazeköy) İlkokulu’ndaki öğrencilerde yardım etdi. Öğrencilerin Bir yıllık kırtasiye ihtiyaçları giderildi.

 

Sosyal medya aracılığıyla Çankaya Belediyesi’ne ulaşarak köy okulundaki öğrencilere kırtasiye desteği talep eden Okul Müdürü ve Öğretmen Çağatay Erol, öğrencilerini sevindirmenin mutluluğunu yaşadı. Öğretmen Çağatay Erol’un talebi üzerine harekete geçerek iletişimde bulunan Belediye, okuldaki 60 öğrenciye de kırtasiye desteğinde bulundu. İhtiyaçlarını hayvancılık yaparak karşılayan ailelere de önemli bir katkı olduğunu belirten Çağatay Erol, “Çocuklarımızın bir yıllık kırtasiye ihtiyacı giderilmiş oldu. Buralarda böyle ihtiyaçların karşılanması çok da kolay olmuyor. Çankaya Belediyesi’ne öğrencilerim ve aileleri adına teşekkür ediyorum.” dedi.

 Çankaya Belediyesinden Ardahan'a dost eli

Çankaya Belediyesi, yeni eğitim öğretim yılında önceliği düşük gelirli bölgelere vererek Çankaya genelinde, 40 bin öğrenciye kırtasiye desteğinde bulundu.

 

 

Sedat Öztürk/Haci Yıldız /Ardahan

ETİKETLER :
Diğer Serhat News haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA