ARDAHAN SPOR İÇİN MUHTEŞEM BİR GECE

Ardahan için bu yılın en önemli etkinliği, hatta İstanbul'da şimdiye kadar ardahan için yapılan en önemli etkinlik Ardahan Spor'la geldi.
Bu haber 2014-10-13 22:24:50 eklenmiş ve 951 kez görüntülenmiştir.

ARDAHAN SPOR İÇİN MUHTEŞEM BİR GECE 

 

Ardahan için bu yılın en önemli etkinliği, hatta İstanbul'da şimdiye kadar ardahan için yapılan en önemli etkinlik  Ardahan Spor'la geldi.  İstanbul’da Serhat Ardahanspor’a destek için Maya restoranta yapılan geceye yüzlerce Kars-Ardahan-Iğdırlı  katıldı. Geceye yoğun ilgiden dolaya dışarda oturmak zorunda kalan misafirler oldu.Destek gecesine çok sayıda İşadamı, siyasetçi, Sanatçı ve Dernek Başkanı  katıldı.

 

Beylikdüzü KAI Derneği Başkanı Gürsel İlgöz’ün sahibi olduğu ve ücret almadığı Maya Restoran’ta Ardahan'ın  Bölgesel Amatör Ligi "Bal Ligi"nde  Ardahan'ı temsil eden Serhat Ardahanspor destek  gecesine çok yoğun bir katılım oldu. İlgöz restaurantını açtığı 20 bin lira'da bağışta bulunarak geceye en önemli katkıyı sunan hemşerilerimizden biri oldu. Bölge iş dünyamızın genç krallarından  Taner Tekin'de  Ardahan Spor'a sürükli destek sunduğu gibi, gede de 15.000 bağışladı.

Gecede Serhat Ardahanspor’a İşadamı Hamza Bektemur  25 Bin TL ve Avukat Fatih Rüştü Yılmaz 25 Bin TL vererek geceye damgalarını vurdular.Gece için 600 bilet satıldığı öğrenildi. Destek gecesine İşadamları ve siyasetçiler tarafından toplam 350-400  bin lira destek taahhadünde bulunuldu.

 

Gecede Ardahan Kültür Evi Derneği, Hanak Derneği, Ardahan Federasyonu ve katılımcı derneklerde bağışta bulundular. Kurtlar Vadi'sinin Baltazar'ı Murat Aydın geceye önemli bir katkı sunduğu gibi büyük bir ilgi gördü.

 ardsporgece2014__16_.jpg

Ardahan’ın iki federasyonu (Hoç-Fed, Ardafed), bölge iş dünyamızın temsilcisi KAİSİAD başta olmak üzere STK'lardan yoğun bir katılım oldu.

 

Vali, Belediye başkanı ve Ankara’dan Ardahan Milletvekileri,İşadamları sadece Serhat Ardahanspor’a destek için geceye katılmak için geldiler.

Serhat Ardahanspor destek gecesinin sunuculuğunu Meryem Kızılırmak ve Nihat Tanrıkulu  birlikte  yaptılar. Gecede sahneye çıkan Sanatçı Yudum büyük ilgi gördü.Geceye sanatçılar Murat Aydın, Murat Zorba, Mehmet Yılmaz ve Mehmet Kılıç katıldı. Geceye KAİSİAD Yönetiminden Veysel Çamlı, Orhan Gökçe, Turgay Zorba, Ardahan Dernekler Federasyonu Başkanı Yaşar Geler, yönetimi ve Federasyonun kurucu onursal başkanı Güven Doğruyol, Hoçvan Dernekler Federasyonu Başkanı Yakup Mavzer ve Yönetimi, Beykoz Aradahanlılar Dernek Başkanı ve Doğu Kültür Medya İmtiyaz sahibi Yusuf Sit, Ardahan Kültürevi Başkanı Efrail Çitçi ve yönetimi, Ardahan Eğitim Derneği, Ardahan Hanak Derneği Başkanı Togay Çoban ve yönetimi, Başkanı Celil Ünlü ve yönetimi, KAI Dernek başkanları ve yönetim kurulu üyeleri,Göle Dernek Başkanı Ertekin Aysan ve yönetimi, Hanak Dernek Başkanı Togay Çoban ve yönetimi ayrıca Kinzotdamal Başkanı İbrahim Şenel, yöneticiler şemsettin Şenel vb. çok sayıda köy Dernek başkanı da gecye katıldılar.

 

Serhat Ardahanspor destek gecesine siyasetçilerde yoğun ilgi gösterdi.Ankara’dan gece için Ak Parti Milletvekili Orhan Atalay,CHP Ardahan Milletvekili Ensar Öğüt ve Ak Parti Eski Milletvekili Saffet Kaya katıldı. Ardahan’dan Ardahan Valisi Ahmet Deniz ve  Ardahan Belediye Başkanı Faruk Köksoy'da  katıldılar.

 

Destek gecesinde Serhat Ardahanspor Başkanı Sedat Sural ve yönetimi  mükemmel bir geceye imza attılar.

ardsporgece2014__8_.jpg

Sural Gecede yaptığı konuşmada bir il'i tanıtan en önemli faktörlerden bir spordur.  Spor bir ili tanıtan en önemli unsur olduğu gibi Turizm ve ekonomik anlamda da önemli bir faktördür. Spora ve Ardahan'a sunduğunuz destekten dolayı hepinize teşekkür ediyoruz...

Sural'ın ardından milletvekilleri, belediye başkanı ve Vali'de birer konuşma yaptılar.  Ardından sanatçılar sahne aldı. Plaketler verildi, bağışlar toplandı.

 

BÖLGEMİZDE YAŞANAN VAHŞET GECEYE YANSIDI

 

Bölge genelinde vahşi terör çetelerinin din adına ortaya çıkarak Kürtler başta olmak üzere bölge halklarına soykırım dayatmaları daha yoğun geçmesi beklenen geceye büyük bir olumsuzluk olarak yansıdı. Geceye en büyük olumsuzluk Ortadoğu genelinde yaşanan olaylar nedeniyle yansıdı. Bölge genelinde  1914-2014 Yüzyıl önce bu coğrafyayı dizayn eden siyonist firmalar bölgeye din adı altında yüzlerce terör çeteleri saldılar. Failler yüzyıl önce olduğu gibi bugünde aynı. Yüzyıl önce olduğu gibi Mezopotamya yine Uluslararsı işgal, imha, soykırımla kuşatılmışbulunmakta. Tüm ortadoğu Filistine çevrilerek savunmasız bir biçimde soykırımla karşıkarşıya. Bu vahşet, kan, soykırım birçok insanın bu tür etkinliklere katılımını hem etkiledi, hem de vicdanen katılımı büyük oranda engelledi...

 

 Haberin tüm fotoğraflarını ve katılımcıları görmek için aşağıdaki linke tıklayınız....

http://www.dogukulturmedya.com/2014fotoarsiv/id21.htm

 

 

SERHAT ARDAHAN SPOR’A GEÇEN AĞUSTOS AYINDA  YİNE DESTEK  DESTEK GECESİ YAPILMIŞTI

 

Ardahan Valisi Ahmet Deniz ve Belediye Başkanı Faruk Köksoy, tarafından ’Serhat Ardahan spor’a Destek Gecesi’ düzenlendi.

Gündoğdu düğün sarayında düzenlenen yemekli geceye yaklaşık 150 kişi katıldı.

 

Düzenlenen gecede konuşan Vali Ahmet Deniz, Sporu özümseyerek, yüreğimizde hissederek ve çocuklarımıza aşılayarak onların mutlu olmalarını sağlamamız lazım diyerek, "Serhat Ardahan spor ilimizde şampiyon olarak, ilimizi BAL liginde temsil edecek. Spor kulüpleri, özellikle futbol artık dünyada bütün gençliğin, bütün insanlığın vazgeçemediği tanıtım için özellikle müthiş bir spor dalı. Onun için arkadaşlarımızın burada başarılı olması ilimiz adına bizleri mutlu edecek ve ilimizin tanıtımında büyük rol alacaktır. Öncelikle biz birbirimize net olacağız, açık olacağız, bütün olacağız, bir olacağız ve birbirimize güveneceğiz. O güven olduğu zaman birçok şey kendiliğinden zaten gelecek." dedi.

 

Kulüp başkanı Sedat Sural da artık Ardahan’ın 3. ligde temsil edilmesi gerektiğini belirterek, bunu çoktan hak ettiklerini söyledi. Sural, ayrıca kendilerine her konuda destek olan Ardahan Valisi Ahmet Deniz ile Belediye Başkanı Faruk Köksoy’a da teşekkür etti.

Serhat Ardahan spor’un BAL liginde başarılı olması için destek çağrısında bulunulan dayanışma gecesinde, Serhat Ardahanspor’u temsil eden forma ile kupalar açık arttırma ile satışa sunuldu. Geceye katılanlar, kulübe destek amaçlı yardım sözü verdi.

 

Müzikle devam eden program, yemeğin ardından sona erdi.

ETİKETLER :
Diğer haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA