KÜRTLERİ “KISIRLAŞTIRMA YALANI” HASTAHANE YAKTIRDI…
Türkiye'nin IŞİD terörüne destek verdiği algısı bölgede terörü tırmandırmaya başladı. İşid gibi vahşi bir örgüte destek veren bir devlet Kürtlere her tür kötülüğü yapar düşüncesi gençeleri teröre itiyor.
Bu algı dolayısıyla bir gurup genç, Siirt’te Restore edilip Bölge Polikliniği olarak hizmete açılması planlanan Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'nin Kürtleri kısırlaştırmak için açılmaya çalışıldığı düşüncesine kapılarak bu hastahaneyi yakarak kullanılamaz bir hale getirdiler.
Türkiye'yi IŞİD terörüne destek verdiği yalanını yaymaya çalışarak terör estiren gruplar, Siirt'te ve bölge illerde yaktıkları okulların ardından bu sefer de Siirt'te hastane yaktılar.
Restore edilip Bölge Polikliniği olarak hizmete açılması planlanan Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'ne saldıran grup, hastaneyi yakarak kullanılamaz hale getirdi.
SİİRT/DOĞU MEDYA