İŞİD’İN KOMUTA KADEMESİ SİYONİST YAHUDİLERDEN OLUŞUYOR…

Örgütün Lideri El Bağdadi (Simon Eliot) gibi (Kafkasya-Çeçenistan-Kürdistan, Türkiye’de) köklerini gizleyen Yahudi kökenliler İşid’in komuta kademesinde.
Bu haber 2014-10-05 11:10:32 eklenmiş ve 678 kez görüntülenmiştir.

İŞİD’İN KOMUTA KADEMESİ SİYONİST YAHUDİLERDEN OLUŞUYOR…

 

Örgütün Lideri El Bağdadi (Simon Eliot) gibi (Kafkasya-Çeçenistan-Kürdistan, Türkiye’de)   köklerini gizleyen Yahudi kökenliler İşid’in komuta kademesinde.

 

Kobani Saldırısının Başında ise Gizli Yahudi asıllı "Çeçen" lakaplı bir Komutan Var

 

Bölgedeki isyancılar ve Kürt güçlerinin aktardıklarına göre, IŞİD'in Kobani'ye yönelik saldırısını "Çeçen" lakaplı bir yahudi komutan yürütüyor.

 

Suriye İnsan Hakları Gözlemevi, IŞİD’in önceki akşamdan bu yana sürdürdüğü Kobani’ye yönelik saldırısında ilçenin merkezine 60 havan topu attığını duyurdu. Bölgedeki isyancılar ve Kürt güçlerinin aktardıklarına göre, IŞİD’in Kobani’ye yönelik saldırısını Yahudi kökenli “Çeçen” lakaplı komutan yürütüyor.

 

IŞİD'İN SURİYE'DEKİ KOMUTANI

 

Suriye’ye geldikten sonra Ebu Ömer el-Şişani adını alan Yahudi  “Çeçen”, 1986 yılında Gürcistan’da doğdu. Şişani, IŞİD’in Suriye’deki komutanı olarak anılıyor. Irak sınırının IŞİD tarafından ele geçirilmesi operasyonu da Şişani tarafından yürütülmüştü.

 

 

 

BAĞDADİ'YE BAĞLILIK YEMİNİ

 

 

Ebu Ömer el-Şişani’nin gerçek adı ise Tarkhan Batirhvili, Gürcistan doğumlu gizli Yahudi. 2012’de Suriye’ye giden Şişani, Bagdadi’ye bağlılık yemini etmişti. Kızıl sakallı Şişani’yi Suriye’de çekilen birçok videonun yanı sıra, Irak’tan gelen silahların Suriye’ye götürüldüğünü gösteren fotoğraf karelerinden hatırlamak mümkün.

ETİKETLER :
Diğer Kurdistan haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA