Toprak Ailesi; Çardaklı Köyü’ne iki katlı dernek binası aldı

Merkezi İstanbul'da bulanan Gölem Pazarlama Şirketinin Yönetim Kurulu Başkanı İşadamı Erdal Toprak Ardahan'a Göle'ye kız-erkek öğrenci yurtları, birçok hayırişinin yanı sıra baba ocağı Çardaklı Köy Derneğine 2 katlı dernek binası alarak teslim ettiler.
Bu haber 2014-10-01 09:32:03 eklenmiş ve 721 kez görüntülenmiştir.

Toprak Ailesi; Çardaklı Köyü’ne iki katlı dernek binası aldı

Merkezi İstanbul'da bulanan Gölem Pazarlama Şirketinin Yönetim Kurulu Başkanı İşadamı Erdal Toprak Ardahan'a Göle'ye kız-erkek öğrenci yurtları, birçok hayırişinin yanı sıra baba ocağı Çardaklı Köy Derneğine 2 katlı dernek binası alarak teslim ettiler.

 

Erkek yurdu, kız yurdu, bu yönlü halk yayraına birçok hayırlı iş yapan bölgemizin en önde gelen Ailelerinden biri olan Toprak Ailesi Ardahan İli Göle İlçesi Çardaklı Köyü Derneğine de iki katlı bina alarak dernek yönetimine teslim ettiler.

 

Toprak Ailesi; Çardaklı Köyü’ne dernek binası aldı

 

Ardahan' 120 Kişilik Göle Haci İmdat Toprak Erkek yurdu yapan Toprak yine Göle'de 100 kişilik kız öğrenci yurdu yaptı. Toprak ailesi 2014 te'de Namık Kemal Mah. 9. Sok. No: 23 Esenyurt İstanbul adresinde 2 katlı 320 Metre kare kapalı alanlı dernek binası alarak derneği kiracılıktan kurtardı.

 

 

 

 

 

 

###Başkan Maden teşekkür etti

Herkesin Toprak Ailesini taktir ettiği Dernek Binasının açılışta açılış konuşmasını yapan Ardahan İli Göle İlçesi Çardaklı Köyü Dernek Başkanı Menderes Maden; Derneğimiz kiracıyken bir sürü sıkıntı çekiyorduk, komşu Köyümüzün İşadamı Haci İmdat Toprak'a açtık Hacı imdat bu iş kiracılıkla olmaz dedi ve Oğlu Erdal Toprak'a talimat verdi ve Toprak ailesi bu günkü açılışını yaptığımız 2 katlı binayı bize alıp teslim etti. Bu mutluluğu Çardaklılara yaşatan Başta Haci İmdat Toprak ve Oğlu Erdal Toprak'a teşekkür eder huzurunda saygılarımı sunarım dede.

### Erdal Toprak; Görevimizi yerine getirdik

Daha sonra konuşan Gölem Pazarlama Şirketinin Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Toprak ise; Biz işadamlarının memleketimizin sorunlarına duyarlı olması gerekir. Hele dernekse daha fazla duyarlı olmamız gerekir. Çardaklı Derneği'nin kirada olması örgütlenmesini zorlaştırdığını gördüm. Aidatlarını ödemeyen Çardaklı Derneği üyelerinin yüzünden derneğin kapanmayla yüz yüze kalması beni derinden üzmüştü. Dernek Başkanı Babam Haci İmdat Toprak'a gitmiş sıkıntılarını anlatmış. Babamda Beni aradı kiracılıktan kurtulması için ne gerekiyorsa yap dedi. Bende bir katlı olursa taziyelerde bayanların katılımı zor olur dedim ve iki katlı bina aldım. Ama burası bir kahvehane gibi değil de kültür evi gibi kullanılırsa bir ömür boyu gereken katkıyı sunacağıma söz veriyorum.

İkinci olarak Bu dernek binası bütün Göle'lilerin Ardahanlıların düğün nişan ve cenaze Taziyeleri için ücretsiz verilecektir.

###Açılışa renkli simalar katıldı

Çardaklı Köy Dernek Binasının açılışına Esenyurt Belediye Başkan Yardımcısı Gazenfer Karakaş, Esenyurt Belediye Meclis üyesi Akan Deli, Esenyurt Belediyesi Meclis Üyesi Engin Doğru, Esenyurt Belediyesi Eski Meclis Üyesi Yakup Kup ve Serkan Kara, Ardahan Kültürevi Başkanı Tuncer Dağ, Kars Ardahan Iğdır Derneği onursal Başkanı Mustafa Küpeli, Çardaklı Derneği Eski Başkanı ve Esenyurt Belediye Başkan Danışmanı Efrail Çiftçi, Göle Dernek Başkana Ertekin Baysan, CHP Esunyurt Eski İlçe Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, Namık Kemal Mahalle Muhtarı Fırat Canbaz, İncirtehpe Mahelle Muhtarı Ahmet Kuzgun, Göle Derneği eski Başkanı Güney Kaya ve Bülent Sarıtaç, Göle Altunbulak Köy dernek Başkanı Nihat Durak, Hoşdulbent Köy Dernek Başkanı Seyfettin Korkmaz,  adını sayamadığımız Sivil toplum Örgütleri, Siyasi parti temsilcileri, İş adamları Göleli çardaklı köylüleri katıldı.

İkinci katta kadınlar Mevlüt okuduktan sonra alt Katta erkeklerde mevlit okudu  daha sonra yemek ikram edildi ve  açılış etkinliği son buldu.

Üye olmak ve Bilgi almak için Dernek başkanı Menderes Maden GSM:0534 255 10 66

Doğu Haber/İstanbul

ETİKETLER :
Diğer haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA