Iğdır, Bu Mu Senin Duyarlılığın?..!

Saygı değer Iğdır halkı senin evlatların İstanbul’dan Kobane’deki insanlar için savaşa, canını vermeye giderken, sen yardımını mı esirgeyeceksin..! destek sadece Facebook ve Twitter’da paylaşım yapmakla olmaz. Yardım çadırları dolup taşmalı. Gün bugündür
Bu haber 2014-09-24 14:22:09 eklenmiş ve 457 kez görüntülenmiştir.

 

 

 15 Eylülden beri Kobané’ye 3 cepheden saldıran Işid, sivillere karşı insanlık suçu işlemeye devam ediyor.Yapılan bu vahşi saldırılar karşısında sivil halk göç etmek zorunda kaldı. Göç eden bu  insanların yardımlarınıza ihtiyaçları var. 

Iğdır,  Işid zulmüne maruz kalan Kobanê’ye yardım çadırlarına sessiz kalma..! mazlum insanlara yardım elini uzatmak hem dinimizin emri hem de insani bir görevdir. Vicdan sahibi herkesi yardıma davet ediyoruz.

Saygı değer Iğdır halkı senin evlatların İstanbul’dan Kobane’deki insanlar için savaşa, canını vermeye giderken, sen yardımını mı esirgeyeceksin..! destek sadece Facebook ve Twitter’da paylaşım yapmakla olmaz. Yardım çadırları dolup taşmalı. Gün bugündür. Yüreği insan sevgisiyle dolu, mazlumların yanında yer alan herkes yardım etmeli. Yardım çadırları boş kalmamalı, Tüm yurtseverleri göreve çağırıyoruz.  

Iğdır Belediyesi ve Iğdır Eğitim-Sen Şubesi tarafından Kobanê halkına yardım amaçlı çadırlar kuruldu. Iğdır belediyesi yardım çadırını belediye meydanına kurarken, Iğdır Eğitim-Sen Şubesi ise yardım çadırını Iğdır merkezde bulunan Haydar Aliyev Park’ına kurdu. Haydı Iğdır göster duyarlılığını...

Haber: Murat AKKUŞ-Iğdır

 

ETİKETLER :
Diğer haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA