HPG, BİZİM AÇIMIZDAN SÜREÇ BİTMİŞTİR

Türkiye bir kez daha Kürtleri sırtından vurdu, bir daha ihanet etti; Türkiye Kobanê'yi satmak istedi, ama satamaz. Kobanê Kürdistandır" dedi.
Bu haber 2014-09-23 17:09:29 eklenmiş ve 566 kez görüntülenmiştir.
Bizim için süreç bitmiştir
 
PKK Yürütme Komitesi Üyesi Murat Karayılan, Sterk TV'de Kobani'deki IŞİD saldırılarına, hükümetin politikalarına ve 'çözüm süreci'ne ilişkin çok çarpıcı açıklamalarda bulundu. Karayılan, "HPG açısından bu sürecin anlamı kalmamıştır," dedi ve son sözün PKK lideri Abdullah Öcalan'ın söyleyeceğini söyledi.
 
"ELİMİZDE BELGELER VAR; TÜRKİYE BİR KEZ DAHA SIRTIMIZDAN VURDU"
 
IŞİD'in Kobani'ye saldırısını, "Bu Türkiye ve IŞİD'in ortak planı, elimizde belgeler var. Türkiye bir kez daha Kürtleri sırtından vurdu, bir daha ihanet etti; Türkiye Kobanê'yi satmak istedi, ama satamaz. Kobanê Kürdistandır" dedi.
 
BİZİM İÇİN SÜRECİN ANLAMI KALMADI
 
Konuşmasında, 'çözüm süreci'ne dair önemli açıklamalar yapan Karayılan, "Artık Türkiye bizi kandıramaz. Bu bir savaş ilanıdır. Hareketimizin yönetimi ve önderimiz değerlendirecektir, ama HPG açısından bu sürecin anlamı kalmamıştır," dedi.
 
SON SÖZ ÖCALAN'IN
 
"Bu ihanetten sonra artık süreç anlamını yitirmiştir" diyerek açıklamasına devam eden Karayılan, "Ama son sözü Önder Apo (Abdullah Öcalan) söyleyecektir. Biz onun sözünü bekliyoruz," dedi.
ETİKETLER :
Diğer haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA