'BİZİM MUHTEŞEM SÜLEYMAN’IN OĞLUNA MUHTEŞEM DÜĞÜN

12 yıldır dernekçilikte kesintisiz üzerine düşeni yapan, eşi Telli Yıldız’ında halen derneğimizin yönetim kurulu üyesi olduğu Süleyman Yıldızın Oğlu Vural Yıldız’ın düğünü Beykoz Çiftlik 91 Tesislerinde yapıldı.
Bu haber 2014-09-21 14:51:29 eklenmiş ve 873 kez görüntülenmiştir.

'BİZİM MUHTEŞEM SÜLEYMAN’IN OĞLUNA MUHTEŞEM DÜĞÜN…

 

Merkezi Beykoz’da bulunan İstanbul  Ardahanlılar Kültür ve Dayanışma  Derneğinin kurucu üyesi olan, Bir önceki dönem dernek başkanlığını yapan halen Derneğin Denetleme kurulu başkanı olan, 12 yıldır dernekçilikte kesintisiz üzerine düşeni yapan, eşi Telli Yıldız’ında halen derneğimizin yönetim kurulu üyesi olduğu Süleyman Yıldızın Oğlu Vural Yıldız’ın düğünü Beykoz Çiftlik 91 Tesislerinde yapıldı.

 

Sinama sektöründe film-sinema Asistanı ve yönetici  olan Vural Yıldız, yine bu sektörde Asistan olan Ecem Akkaya ile hayatını birleştirdiği, bekarlığa veda ettiği düğüne öyle yoğun bir katılım olduki tesisin içinde de dışında da  adım atılacak yer kalmadı.

 apesilodugn__4_.jpg

Düğüne İstanbul Ardahanlılar Derneği Başkan ve Yönetimi bir bütün olarak katılırken (Başkan Yusuf Sit, Genel Sekreter Asker Avşar, Sayman Serkan Korkmaz, Alattin Kılıç, Giyasettin Ateş, Bayram Yıldız, Sadettin Yılmaz, Murat Demir, Derneğimizin bir önceki YK üyeleri Gülhan Demir, Eşi Sinan Demir…), Beykoz’dan bir çok STK, siyasi parti temsilcisi, Raif Süt, Şakir Özer gibi tekstil devleri, Erdoğan Yıldız gibi sanayici iş adamlarımızın yanı sıra iş dünyamızın önde gelen temsilcileri, halktan yoğun bir katılım oldu.

 

Düğün etkinliğinde birçok mahalli sanatçının yanı sıra düğün ve etkinliklerimizin vazgeçilmez  sesi, sanatçısı Mehmet Kılıç sahne aldı. Söylediği Kurdi-Tırki parçalarla müzik ziyafeti çekti. 7’den 70’e herkesi halaya durdu.

 

Düğün töreninde katılım fazla olduğu için takı töreni saatlerce sürdü. Düğüne katılan davetliler genç çifte takı ve hediyelerini sunarak ömür boyu mutluluklar dilediler.

 

Bizlerde İstanbul Ardahanlılar Dayanışma ve Kültür Derneği (ARDADER) ve Doğu Medya Ailesi olarak genç çifte ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

 

Düğünde dikkatimizi çeken en önemli nokta damadın babası Süleyman Yıldız ve Dernek Yönetim Kurulu üyemiz olan Anne Telli Yıldız’ın toplumsal alandaki duyarlılığı, dürüstlüğü, Ardahan halkına yaklaşımları, sundukları  hizmetleri, özverili, samimi duruşları, dernekçilikte kesintisiz süren hizmetinin toplum nazarında çok güzel bir şekilde karşılık bulduğunu, toplumun Süleyman Yıldız’ı “Bizim Muhteşem Süleyman” olarak bağrına bastığının kanıtı oldu…

apesilodugn__7_.jpg

apsido.jpg

apesilodugn__1_.jpg

apesilodugn__3_.jpg

 apesilodugn__5_.jpg

apesilodugn__2_.jpg

Doğu Medya-Doğu Haber-Doğu Kültür Gazetesi/Haber Merkezi

 

 

ETİKETLER :
Diğer haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA