AMERİKADAN MÜTHİŞ İŞİD KARARI...

Obama, halklar özgürlük istemedikçe, kendilerini kurbanlık koyun gibi terör çetelerinin kucağına atarsa dışardan hiçbirgüç o halklara devletlere yardımcı olamaz.
Bu haber 2014-09-18 00:28:25 eklenmiş ve 394 kez görüntülenmiştir.

AMERİKADAN MÜTHİŞ İŞİD KARARI

 

ABD  Terörle mücadlede yerel halkın, Ortadoğulu halkların özgürlükleri için mücadele etmelerinin şart olduğunu, ABD olarak cephe savaşı yapmayacaklarını, ama dünya genlinde terörle mücadle edeceklerini, ABD’nin çıkarlarıyla oynayanların saklanacakları bir delik bile kalmayacaktır dedi…

 

Obama, halklar özgürlük istemedikçe, kendilerini kurbanlık koyun gibi terör çetelerinin kucağına atarsa dışardan hiçbirgüç o halklara devletlere  yardımcı olamaz.  Yerel halk, halklar özgürlükleri, ülkeleri için savunma ve mücadeleye azimliyse ABD her tür desteki  vercektir dediler.

 

Obama söylemedi ama ima yoluyla: Mücadele anlamında bölge halkları  Kürtleri örnek alırsa tüm dünyadaki teröristleri ve destekçilerini yok ederler. Hiçbir terörist gelip evlerini başına yıkma, tecavüz etme, kelle kesme cesaretinde bulunmaz. Örgütlü bir halk bunu yapanın yedi sülalesini yok eder. Soyunu kurutur…

 

Obama: Amerikan askeri Irak'ta savaşmayacak, sadece sadece destek gücü görevini yerine getirecek…

 

ABD Başkanı Barack Obama Irak'ta Amerikan askeri güçlerinin savaş kuvveti olarak konuşlandırılmayacağını açıkladı. Başkan Obama, işid terörüne  karşı yürütülecek mücadeleye 40'ı aşkın ülkenin destek taahhüdünde bulunduğunu da söyledi.

 

ABD Başkanı Barack Obama, Amerikan askeri güçlerinin Irak veya Suriye'de savaşmayacağını açıkladı.

 

Florida'daki ABD Merkezi Komutanlık karargahında Amerikan askerlerine konuşan Başkan Obama "Irak'ta konuşlandırılmış olan Amerikan güçleri savaş görevi üstlenmeyecek" dedi.

 

Bölgede süren savaş ortamında Amerikan güçlerinin sadece destek gücü rolünü oynayacağını kaydeden Obama, bölge ülkelerinin kendi geleceklerini güven altına almalarının kendilerine bağlı olduğunu vurguladı.

 

Başkan Obama, İslam Devleti adlı örgüte karşı yürütülecek mücadeleye

 

 

 40'ı aşkın ülkenin destek taahhüdünde bulunduğunu da söyledi.

ETİKETLER :
Diğer Kurdistan haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA